Tänään liideltiin pariinkin otteeseen. Tuike teki aamulla Viiman treenien yhteydessä keinua, rämäyttelyä ja ihan kokonaista ja meni tosi kivasti, ei ollenkaan epäröintiä ja into oli kova. Illalla oli vielä vuorossa oman ryhmän treenit.

Rata näytti tänään tältä:

1242332613_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pujotteluun vienti oli meillä radan ongelmakohta. Parilla ekalla kerralla Tuike meni kyllä oikeaan väliin, mutta ei jatkanut pujottelua koska ihana putki kutsui suoraan edessä. Se saatiin sujumaan kun menin reilusti ottamaan vastaan ekaan väliin ja muutenkin tsemppasin kunnolla. Siitä tulikin sanomista etten saa itse mennä mukaan vaan tosiaan pitää muistaa tsempata vielä enemmän esteillä mitkä on epävarmempia eikä niin kivoja. Lopun suoran pituudelta puomille oli ihan loistavan vauhdikas.

Yksittäisenä oli suora jossa oli keinu, hyppy ja muuri. Keinu meni oikein kivasti tässäkin. Mutta yllättäen hypyssä tuli ongelmia, Tuike ei meinannut hypätä tavallista hyppyä millään vaikka juuri oli radalla mennyt ongelmitta. Edes namikipon laittaminen hypyn taakse ei meinannut auttaa ja kun vihdoin hyppäsi niin epäröi todella paljon ennen ponnistusta. Myös jäähdyttelylenkillä oli tosi väsyneen ja nuutuneen oloinen ja käveli vaan perässä, vaikka yleensä aina menee etunenässä. Mietin että onko sillä joku paikka kipeänä ja sen takia ei halunnut hypätä... Pitää nyt katsella miltä vaikuttaa ja voidaanko viikonloppuna kisata.