Supertreenipäivän päätteeksi suunnattiin vielä uudestaan Viherlandialle, Hannan Hyppy&keho-kurssille. Kumpikin koira pääsi tekemään, Vesku teki Tuikkeen kanssa ja mie Viiman kanssa.

Aloitettiin hypyillä. Ensin neljän hypyn suoraa kuten viimeksikin. Tajuttiin että Tuikkeelle välejä pitää pienentää ja johan neiti pomppikin paljon paremmin kuin viime kerralla ja näki että joutui tekemään töitä ja käyttämään kroppaa:

Viimalle sama pätkä pidennetyillä väleillä. Se oli jo ehkä hieman väsynyt, mutta kunnon lihapalkalla lähti hyvin tekemään ja sekin kokosi itsensä hyppyihin ok:

Uutena versiona hyppysuorasta tehtiin sellaista, jossa viimeinen hyppy olikin korkeampi ja kauempana. Tarkoituksena muistuttaa koiraa ensin lähellä olevillä hypyillä, että pitää mennä nätisti ja käyttää kroppaa ja viimeiselle saa sitten enemmän tilaa tehdä ja hypätä korkeampaa. Kummallakin sujui hyvin, Viima demoaa:

Lisäksi tehtiin hypyillä viel puoliympyrää. Tuike olikin tätä jo tehnyt ja nyt oli selkeästi paljon paremmin mukana ja hyppäsi hyvin. Viima sen sijaan oli jo aika väsynyt, kun tehtiin tämä ihan treeni lopussa ja päätti välillä vähän oikoa, joko menemällä välistä tai hyppäämällä kaksi kerrallaan. Mutta oikein kivoja hyppyjen harjoituksia oli, hyvin näki miten tekniikka alkoi kehittymään.

Lisäksi tehtiin syvien lihasten harjoitteita ja venytyksiä. Mukana siis kottikärryt, peruuttelut, pyörimiset, hidas kävely ja kaulan venytykset. Haastavana opeteltiin esteen yli peruuttamista. Loppuun vedettiin Tuiken mielestä varmaan paras treeni ikinä, kolme putkea ympyrässä ja niitä sai laukat sydämensä kyllydestä! Ja Tuikehan laukkasi. Viimakin teki tätä, mutta koska ei ole ihan niin putkihullu, niin hieman hillittymin. Kyllä sekin tuntui innostuva kuitenkin. Kivat kehonhuoltotreenit, nyt vaan samoja jatketaan keskenään!