Kotikotona rakensin pihaan ruudun ja aloitettiin Tuikkusen kanssa sillä. Olin vienyt ruutuun valmiiksi namin ja mitä tekee pikkukoira, no karkaa suoraan ovesta ja syöksyy ruutuun ja vetää namin kitusiin... No siitä sitten jatkettiin, en laittanut enää namia. T teki tosi hyvin, idea oli selvästi kirkkaana mielessä. Kasvatettiin matkaa 10 metristä reiluun 25 metriin ja jokainen lähetys toimi hienosti. Naksuttelin palkaksi ja pysähtyi hyvin ja samoin meni hienosti maahan käskystä, kertaakan ei tarvinnut edes kaksoiskäskyä. Tosi tyytyväinen olin suorituksiin, tehtiin sellainen kymmenisen toistoa. Viimeistä vahvistin vielä namilla ruudussa.

Kaukkarit sujui myös hyvin, ei minkäänlaista haahuilua ja täpäkät siirtymiset. Palkkasin pari kertaa ekasta istumisesta ja kerran tehtiin pidempi i-m-i-m-i-pätkä.

Luoksetulo toimi myös kivasti, ekalla kerralla tuli vähän liikaa liikettä pysähdyskäskyn jälkeen, mutta sen jälkeen pysähtyi tosi täpäkästi. Kerran jätin koiran huonosi niin neiti tepsutteli perässä kun käännyin, se korjaantui vähän paremmilla valmisteluilla.

Seuraamisessa taas lähdön naksuttelua, paikka säilyi hyvin. Pikkaisen myös pidempää pätkää, nyt meinasi täyskäännöksissä vähän väljentää, muuten oli ok.

Viima tuli myös Tuikkusen jälkeen tekemään vähän ruutua. Se oli vähän evvk-päällä, mutta kun tajusi mistä on kyse niin johan piristyi ja tuli oikein iloisia ja innokkaita ruutuun menoja. Luoksetulossa oli vähän hidastelua mutta muuten hyvä.

Viiman kaukkarit sen sijaan oli ihan höpönlöpöä, siinä näki ettei koiraa oikein huvittanut. Eka istuminen ja eka maahanmen oli ok, mutta sen jälkeen meni kaksoiskäskyiksi ja Viimaa vaan möllötti. Lyhensin matkaa sen verran että varmasti onnistui.