Raisan sekä porkkisten Allin ja Narun kanssa tokottamassa illalla. Tehtiin vähän samantyylisiä juttuja kuin Tuikkusen kanssa aiemmin päivällä, simppeleitä perusasioiden vahvistamisia. Alkuun seuraamisen lähtöjä samaan tapaan, käsky ja palkka suoraan sivulle, sitten käsky, askel ja palkka. Hyvin pysyi mukana, tosin palkkaaminen Viimalle on hieman haastellisempaa, koska se ei ole mikään maailman paras koppien ottaja ja siitä johtuen palkat lentävät välillä vähän minne sattuu. Eteentuloa tiivistin ihan peruuttelemalla lyhyellä matkalla taaksepäin ja autoin myös kädellä syötellen namia kun oli hyvin paikallaan.

Narun kanssa yhdessä tehtiin myös paikkamakuu. Pysyi hyvin ja levollisesti, välillä käännyin koiraan selin BH-kokeen tyylisesti.

Loppuun pidempi pätkä, josta palkkana namikuppi. Innostui ihan hulluna kun näki kupin ja tekikin hyvällä vireellä. Ensin L:n muotoinen seuraamispätkä, hyvä paikka ja kontakti. Siitä suoraan liikkeestä maahanmeno ja maasta luoksetulo taas vähän BH-kokeen tyyliin. Oikein kivasti sujui.