Taas YTHS:n nurtseilla. Nyt vähän lyhyempi jälki, 30 askelta, kulma oikeaan, 20 askelta, kulma vasempaan ja loppusuora 30 askelta. Jäljellä 5 keppiä, joiden ilmaisua lähinnä haettiin, namia kulmissa.

Ja voi sitä intoa taas, jälki nousi hienosti, mutta kyllä oli kiirus. Ekaan keppiin törmäsi hienosti, mutta ei ilmaissut. Toisella koitti napata keppiä suuhun, mutta meni maahan, tosi poikittain jälkeen. Kulmat oli hienot! Kolmas keppi meinasi taas mennä suuhun, samoin viimeinen. Niissä ei ollut namikuppeja alla, ajattelin että oppisi että palkka tulee minulta, mutta ei vissiin ollut hyvä idea, koska keksi kaikkea muuta hauskaa. Jäljellä se pysyi ongelmitta, mutta pikkaisen saisi rauhoittua. Kulmat työskentelee hienosti!

Tein loppuun vielä ilmaisutreenin, pelkkä suora, jossa kolme keppiä kera namipurkin. Nyt meni maahan hienosti, tosin viimeisellä jäi aika kauas kepistä. Kerää jo ehkä vähän painetta kun ollaan jankattu, enkä ole jäljellä päästänyt etenemään ilman ilmaisua. Parempi pitää vähän mietintätaukoa sen kanssa.