Tuike oli ihan loistava tänään, intoa riitti, mutta silti keskittyminen säilyi. Alkuun hyppyä, jossa oli ihan mahtava meininki. Hyppäsi ja istui terävästi ja tuli takaisin tosi vauhdikkaasti. Ihana kun toinen kuuntelee joka solullaan pää kallellaan että mitä saa seuraavaksi tehdä.

Kaukkareissa oli terävät ja hyvät siirtymiset, vaihtelin matkaa 5-10 metrin välillä ja palkkasin vaihtelevasti eri siirtymisistä. Ekassa istumisessa pari kertaa takapuoli vähän nousi ilmaan, mutta ei kuitenkaan liikkunut ja sen jälkeen muissa siirtymisissä pysyi sekin paikallaan. Yksi kokonainen sarja tehtiin ja se oli ihan kympin liike.

Jättävät sujuivat hyvin. Seisomisessa otti käskyn kuultuaan ehkä sivuaskeleen, pitäisi kuvata ja katsoa videolta mitä siinä tapahtuu. Hyvin pysyi paikallaan taaksemenoissa ja seurasi täpäkästi.

Nouto oli niin ihana! Ihan älytön into ja vauhti, ekalla kerralla tosin joutui jarruttamaan niin että koko naama meni ihan hiekkaan ja se vähän pisti silmiä sirrille, mutta silti palautti hienosti laukalla. Kiinnitin huomiota sivulle tuloon ja saatiin ihan tiiviitä luovutuksia.

Seuraamisessa naksuttelin lähtöjä ja käännöksiä. Täpäkkää menoa tassut lentäen ja paikka säilyi aika hienosti sivusuunnassa. Kyllä tuo naksuilu on varmaan asiaan auttanut.