Tänään ohjelmassa suhteellisen haastava rata, pitkiä kuljetuksia, pujottelu kaksi kertaa ja suht vaikeista kulmista, pimeää putken suuta jne.

.1720161.jpg

Ekalla kerralla alku meni ok, puomilla tuli sitten vaikeuksia. Oltiin aiemmin tehty keinua ja sitähän T sitten epäili. Kun pääsi ylösnoususta niin ei enää ollut ongelmaa, mutta vähän tylsää että taas tuota muisteli. 6-hyppy ja sen uudelleenhyppy sujuivat hienosti, tein uudelleen kierrätyksessä twisterin. Rengas ok, pujottelun sisään menossa hieman tökkäsi, mutta loppua kohden parani. Hyvin haki pimeän putken ja irtosi, mutta jätin sen vähän turhan yksin kun oli putkessa ja siitä johtuen oli vähän pihalla missä olin kun tuli ulos. A hyvä, pujottelussa taas alussa vähän vaikeuksia, tuo kulma oli itselle tosi vaikea viedä, mutta loppua kohden parani.

Uusintakierroksella koitin tsempata ongelmakohdissa. Nyt puomi sujui tosi hyvin ja muutenkin saatiiin sujuuvampi ja vauhdikkaampi rata, lopetettiin A:lle ettei pujottelusta tullut liikaa jankkausta, se kun sujui nyt hyvin. Pimeästä putkesta tuli paremmin kun hain Tuken mukaan ja pidin muutenkin enemmän ääntä.