Käytiin juoksemassa kaksi rataa Hannele Lummerannan arvostelemana. Tosi kiva reissu, Tuike oli ihana ja nollatkin taas kovin lähellä. Kiitoksia Liisalle ja Toscalle vielä seurasta!

Eka rata oli aika helppo, vissiin liiankin helppo kun helpossa pujottelussa tuli kaksi virhettä ja niiden korjailussa tuli vielä yliaikaakin. Muuten tosi sujuva, puhdas rata. Eka rata oli suunnilleen tämä näköinen:

Toinen rata olikin sitten kinkkisempi, mutta hyvä meno jatkui edelleen. Pujottelussa oli "vaikeampi" avokulma, mutta se handlattiin ongelmitta. Rata oli tosi vauhdikas ja Tuike ihan innoissaan. Se kostautuikin 12-hypyllä, mistä Tuike kävi hyppäämässä edessä olleen hypyn hienosti irroten. Itse jäin siis hypyn toiselle puolelle kiljumaan onnettomasti että tänne, tänne. Kiva että irtoaa, tosin tässä sitä ei olisi ehkä kaivannut. Tosin olisi sitä varmaan voinut paremminkin ohjata ja kääntää koira ennen kuin lukitsee edessä olevan hypyn. Sen jälkeen rata oli taas tosi vauhdikas, vaikka en kerinnytkään tekemään suunniteltuja kuvioita, eli valssia 16-hypyn jälkeen. Siitä mentiin sitten takaaleikkaamalla 18-hypylle ja meinasin vahingossa törmätä 17-hypyn siivekkeeseenkin. Mutta tosi hieno meno ja niin lähellä oli taas nolla.