Laukaan ohjatuissa. Alkuun otettiin luoksepäästävyys, Viima meni maahan kun ohjaaja tuli muutaman metrin päähän seisomaan, käskin sen siitä istumaan ja sitten luoksepäästävyys sujuikin ihan kympin arvoisesti. Luoksepäästävyyden jälkeen ryhmä jaettiin puoliksi ja mentiin neljän muun koirakon kanssa hallista ulos.

Liikkeestä seisomisia tehtiin omaan tahtiin. Pihalla oli vähän heppakakkaa ja se kiinnosti Viimaa jonkin verran. Teki suurimmaksi osaksi ihan nättiä seuraamista ja hyviä pysähdyksiä. Kerran pysähtyi hienosti, mutta alkoi saman tien maistelemaan kakkaa jota sopivasti sattui olemaan nenän alla, kielsin ja otettiin iloisesti uudestaan ja syöminen jäi siihen.

Tehtiin luoksetulon pysäytystä hieman uudella tavalla eli namialustaa käyttäen. Liike oli siis vähän saman tyylinen kuin mitä ollaan tehty ruudun kanssa eli koira päästetään kupille, pysäytys, vapautus ja palkka. Välillä kutsuin koiraa ja pysäytin matkalla. Viimalla pysähtyminen on aika vahva ja se toimikin aika kivasti. Innokkaasti lähti kupille, mutta sitten alkoi jo vähän ennakoimaan pysähdystä, eli läpijuoksuja kannattaa kyllä Viiman kanssa tehdä paljon.

Mentiin takaisin halliin ja tehtiin paikkamakuu rivistä. Meni hyvin maahan ja jäi levollisena. Hallin takaa kuului ääniä ja meinasi hieman pöhähtää, jolloin yskäisin ja jätti asian siihen ja makasi taas levollisena. Yksi koira teki hienon luoksetulon ohjaajan luokse piiloon ja Viiman toisella puolella ollut koira piippaili ja vähän ryömi, mutta Viima ei ottanut näistä juurikaan häiriötä ja oli edelleen levollinen.

Loppuun tehtiin noutoa, josta katsottiin kapulan pitoa ja luovutusta. Sehän sopi meille hyvin, koska juuri muuta ei noudosta vielä osata. Kapulan ottamisessa piti avustaa, mutta piti hyvällä otteella pureksimatta. Jätin Viiman istumaan ja kutsuin luokse eteen istumaan, josta luovutus, piti tosi hyvin, vaikka häiriössä ei ollakkaan paljoa tehty.

Läksyksi edelleen kapulan pitoa, sekä tavallisella että tunnarikapulalla. Lisäksi seisomisia.