Tuiken kanssa käytiin ekaa kertaa pyörähtelemässä agirodussa ja mukava reissu olikin. Osallistuttiin mini-alokkaiden radalle japsien joukkueessa. Lähdimme ajelemaan aamulla 4.30 kohtai Ylöjärveä ja kotona olimme siinä klo 20 eli suhteellisen rankka reissu oli. Tuike jaksoi kuitenkin älyttömän hyvin ja teki radan tosi hyvin kaikesta odottelusta huolimatta (pääsimme radalle vasta n. klo 13 kun paikalla olimme 6.30). Muutenkin pikkuneiti yllätti positiivisesti koko reissun ajan, se oli ihan innoissaan ja messissä, eikä välittänyt kauheasta hälinästä mitään. Rata näytti suunnilleen tältä:
1710597.jpg

Mitään hirveän vaikeaa väännöstä ei siis ollut luvassa. Tiesin vaaran paikat jo rataan tutustuessa, mutta silti  ne kostautuivat. T lähti radalle ihan älyttömän innoissaan ja alku meni tosi hyvin ja vauhdikkaasti mikä näkyikin sitten siinä että T lähti A:lta ihan älyttömän lujaa (olisiko peräti tullut vielä kontaktivirhe) ja paineli kohti putkea niin vauhdikkaasti etten kerinnyt tekemään suunniteltua ohjauskuviota eli valssia ja tietysti T paineli väärään päähän putkea. Loppurata meni ihan älyttömän makeasti, pujottelu oli hieno ja loppusuoralla loistava vauhti. Oikein kunnon revittelyrata siis ja sehän sopi meille mainiosti ja jäi kyllä tosi hyvä fiilis. Harmitti vaan kun ei päästy enempää radalle juoksemaan :).

Kokonaisuuden kannalta menin hieman mössimään tuon meidän radan, agirodussahan ei ketään hylätä, vaan virheistä tulee lisäaikaa, mikä sitten lisätään joukkueen kokonaisaikaan. Putkella kun meille tuli "hylkäys" eli väärä rata, unohdin korjata putken oikeaksi eli jatkoin vaan matkaa. Tästä ropsahtikin aikasakkoa reippaasti, jos olisin korjannut putken niin oltaisiin saatu 10 sekuntia sakkoa, mutta nyt kun jatkoin matkaa niin saatin sen 10 sekunnin lisäksi vielä 30 sekuntia siitä etten korjannut. Ihan omaa tyhmyyttä, unohdin sen ihan kokonaan. Siitä johtuen saatiinkin Tuikkusen kanssa eniten aikasakkoa koko joukkueesta, vaikka muuten meillä olikin japsien nopein aika (41,10). Se jäi vähän harmittamaan joukkueen kannalta, mutta muuten olin todella tyytyväinen pikkujapsin menoon, siinä nimittäin oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Japsijoukkue osallistui myös pukukisaan ja kivaa oli ;). Tuike oli kulkueessa ihan messissä ja kantoi ja repi luolamiesteemaan sopivasti pehmosorsaa. Kiva reissu siis.