Aamuryhmän treenit, tällä kertaa T jäi kotiin ja käveltiin paikalle Viiman kanssa kahdestaan. Alkuun tehtiin yksittäisenä pöytää ja pujottelua, kumpikin sujui hienosti, pöydästä oli ihan innoissaan.

Itsenäisenä oli A-este ja hyppy-harjoitus. Tämä oli tietysti Viiman mieleen, A on sen lemppari. Hienosti ottaa kyllä kontaktit, ei paljoa tarvitse muistutella.

Rata oli samantyylinen kuin viimeksikin:

1840394.jpg

2-hypylle piti siis tehdä taas joko pakkovalssi tai twisteri. Koska twisteri luonnistui viimeksi hyvin niin otin sen käyttöön. Tehtiin eka rengasta yksittäisen ja kun se sujui niin otettiin se radalle mukaan. Ekalla kerralla meni ohi renkaasta, palautus takaisin ja uusinnalla onnistui hyvin. Kiersi aivan upeasti 2-hypyn taakse ja hyppäsi hienosti. Siinä vaiheessa itse mössin ja vedin koiran hyppyjen välistä. Uusinnassa onnistui paremmin, mutta tarkkana saa olla. Tuli ekalla kerralla myös muurin ohi, otettiin uusinta muurilta eteenpäin ja teki hienosti 5- ja 6-hypyn takaakierron. Putkeen meni hyvin ja loppusuoralla oli hieno vauhti. Eli meni oikeastaan aika kivasti, tosi ylpeä olen siitä että twisteri onnistui noin hyvin ja Viimalla oli hauskaa.

Homma olisi pitänyt lopettaa siihen, mutta piti vielä yrittää. Siinä vaiheessa Viimalle tuli sitten häippäsy-moodi ja ohjaaja sai juosta koiraa karkuun kun V oli sitä mieltä että hää lähtee ihan toiseen suuntaan. Jätettiin homma siihen ja ihan lopuksi vielä koitettiin, mutta edelleen toistui sama häippäsy ihan suoraan lähdöstä. Tehtiin sitten loppuun vielä A:ta, se on niin Viiman mieleen että siihen oli hyvä lopettaa. Vähän harmitti tuo että jatkettiin, teki alkuun niin nätisti, mutta kun se on niin pienestä kiinni. Kotimatkalla Viima oli taas ihan innoissaan, haukkui ja hyppi ja kanteli karahkoita, että kaippa sillä sitten kuitenkin kivaa oli vaikka välillä nuo häippäsyt on niin jänniä.