Saatiin Viiman kanssa oikein yksityisopetusta kun olin unohtanut että ryhmän treenit oli tarkoitus vetää klo 9-10, normaalin klo 11 sijaan. Onneksi koulutusohjaaja oli jäänyt omien koirien kanssa tottistelemaan niin saatiin sitten ohjausta.

Eka rata näytti suunnilleen tältä:

Eli vinohypyt oli päivän ideana. Alun ongelmaksi tuli 3-hyppy, johon mun oli tarkoitus tehdä valssi. Se oli ihan liian myöhässä ja jankattiin sitä monta kertaa, Viima jatkoi suvereenisti vaan matkaa 7-hypylle ja siitä välillä A:lle asti kun ohjaaja sekoili. Pari kertaa oli lähdössä myös jäkki, eli Viima vaan killitti paikallaan kun annoin hyppykäskyn. Se korjaantui kyllä nopeasti kun otin paremman palkan esiin. Valssikin saatiin sujumaan ja Viima hyppäsi vinot hypyt hyvin ja irtosi hyvin putkeen. A:lle meno oli helppo, vaikka kulma olikin tiivis. Ekalla kerralla tein 7-hypyn jälkeen takaaleikkauksen 8-hypylle ja se itse asiassa toimi, mutta päätettiin kokeilla siihenn myös mäkelöitä. Ne taas ei toimineet ollenkaan, olin aina myöhässä, tai menossa liikaa ohi ja Viimahan tulee mihin näytetään. Valssin kanssa onnistui paremmin, se tulee minulta luonnollisemmin. Loppusuora menikin ok.

Sitten tehtiin toinen versio samasta radasta:

Edelleen vinohypyt sujui tosi hyvin. Tarkoitus oli taas valssata 3-hypyn jälkeen, mutta Viima oli niin varma menosuunnastaan että kävi taas hyppäämässä yhden vinohypyn lisää eli 7-hypyn. Valssi kun saatiin kuntoon niin meni tosi hyvin A:lle asti. Putkeen vienti onnistui myös, kun muistin jättää koiralle tarpeeksi tilaa, enkä ahdistanut sitä. Loppusuora meni ok, taas tuli valssi 7-hypyn jälkeen.

Hienosti Viima nyt keskittyi, alun pienen haahuilun jälkeen oli tosi hyvin mukana ja kesti toistot ja ohjaajan mokailut lannistumatta. Vauhtia oli ja kaikki hypyt mentiin reippailla loikilla. Koulutusohjaaja saa olla tarkkana seisomispaikan kanssa, Viima menee herkästi sinne esim. hypyn jälkeen kun ajattelee että sieltä tulee namia.

Yksittäisenä otettiin puomia, se meni ok. Renkaasta myös pari toistoa, ei myöskään ongelmaa. Pujottelussa meni kyllä ihan hyvin, mutta vähän oli puhti pois eli ei ihan parasta vauhtia saatu.