Käytiin iltalenkillä koko porukka ja takaisin tullessa pysähdyttiin ottamaan tokoa läheisen keskuskeittiön pihaan. Viima oli taas aivan täynnä virtaa ja haukutti niin kauheasti kun tajusi että ollaan tekemässä jotain. Otin taas saman linjan kuin aiemmin, liikkeet putkeen ja kunnon palkka vasta loppuun, välissä ainoastaan hillityt kehut, jotka nostaa hyvin virettä (eikä pääse sitä niinkään purkamaan välillä haukkumisena kun ei ole tekemistä).

Ohjelma meni suunnilleen seuraavasti. 1. Seuraaminen suorakulmion muotoisena suht pitkänä kaaviona, mukana juoksupätkä ja yksi pysähdys. 2. Seuruupätkä, josta liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo. 3. Eteentulosta sivulle, seuraamista 10m, käännös ja pienen pätkän jälkeen liikkeestä istuminen. 4. Liikkeestä istumisesta käsky maahan ja täydet avoimen kaukkarit 5. Kaukkareiden istumisesta suoraan liikkeelle, vähän matkaa seuruutusta, käännös ja vielä pikkupätkä, josta palkka.

Eli suhteellisen pitkä juttu tuli. Hienosti Viima teki, vire ei laskenut missään vaiheessa, pikemminkin nousi koko ajan skarpimmaksi. Otin pysäytyksen aika alkuun ja jäi seisomaan, jonka kyllä korjasi hyvin. Oli aivan hiljaa tehdessä, ihan loistava, edes juoksupätkällä ei alkanut hyppimään tai haukkumaan. Ekalla seuraamissuoralla sai vähän huomauttaa kontaktista, sen jälkeen piti hienosti. Liikkeestä maahanmeno oli Viimamaiseen tapaan hieno, luoksetulo myös ihan parasta Viimaa, tuli ihan varpaille eteen. Liikkeestä istuminen oli aika hyvä, hieman hidastin, mutta V oli heti kyllä mukana ja jäi hienosti. Kaukkarit reilun 5 metrin matkalla oli tosi hienot ja loppuseuraamisesta sai ansaitun palkan eli lenkkitokoon hyvin sopivan lenkkimakkaran taskusta.

Kyllä sillä vaan on hyvin nuo liikkeet hallussa teknisesti, ei paljon kyllä ollut huomautettavaa ja ero Tuikkeeseen on siinä että se ei häsää vaan tekee hommat varmasti ja oikein (eikä yritä heti tarjota jotain steppailua :D). Vire oli ihan kohdillaan ja hyvin kesti pitkät pätkät. Ehkä me sinne beehoon nälkävuoden pituisiin seuraamisiin ollaan joskus valmiita :D.