Hannan treenit Ylistöllä, lappalaisporukka paikalla, mutta myös Tuike teki välillä jotain. Treeni venyi aika pitkäksi, itse olin vähän poikki, mutta aika mukavasti saatiin tehtyä ja varsinkin kun tehtiin jokainen vuorotellen liikkeen verran.

Tuike

Paikkamakuu. Kitn ja Narun välissä, juoksutarkastus ok, vähän Naakka ärsytti, mutta makasi oikein hienosti koko 2min minkä olin piilossa. Ei yhtään prinsessailua, oikein hyvä.

Seuraamistreeniä tehtiin useaan otteeseen, pikkupätkää. Paikka ja paikka vaan tärkeä ja saatiin ok toistoja. Kotona sisällä sohvan viertä seuruutettu urakalla.

Sivulle tuloja kapulan kera ja ilman. Ok. Tässäkin vielä illalla kunnon sisätreenit.

Ruutua otettiin myös. Ruudussa oli mielenkiintoisia hajuja (nameja) ja ekalla kerralla jäi haahuilemaan. Sen jälkeen ok lähetys, hyvä seiso lätkällä.

Kaukkareissa toimittiin häiriökoirana Kitlle, joka teki ruutua. Tai saatiinhan mekin siitä hyvä häiriö, ei haitannut Tuikkusta ollenkaan vaikka ruutu oli parin metrin päässä. Pari palkkaa istumisesta, sitten koko litania, erinomainen.

Tiina räpsäisi kuvan Tuikkusen ruudusta.

1241382513_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viima:

Voe mahotonta mitkä treenit, eipä ole pitkään aikaan mennyt noin penkilleen... Hyvää treeneissä oli seuraaminen, siinä on nyt idea aika hyvin hallussa. Näytettiin Hannalle ja teki ok, käden häivytystä vaan enemmän peliin, paikka on kuulemma erinomainen. Tehtiin sivummalla itsekseen pidempää pätkää ja teki todella hyvin! Kontakti nousee seuraa-käskystä ja tekee hommia, eli oikein bueno Hymy.

Kaukkarit halusin näyttää kun ne on "varmat". No, eipä olleetkaan. Viima ei noussut istumaan sitten millään. Piti tosissaan sanoa ja sitten alkoi pelaamaan. Taas meinasi päästä hommasta helpolla, minun pitäisi heti alkuun lopettaa tuollaiset höpötykset kun kuitenkin ihan 100-varmasti liikkeen osaa.

Tunnaria halusin katsastaa, ei olla sitä tehty. Liian vaikea treeni Viimalle, monella väärällä. Kaksi kertaa toi ok, mutta toisella kerralla meni oikealle niin suoraan että alettiin miettimään josko vaan näki sen. Virhe oli että alettiin jankkaamaan, koska liikkeestä meni ihan totaalisesti maku ja Viima lopetti haistelun pitkäksi aikaa, alkuun tarjosi mitä vaan ja sitten lopetti kapuloiden noteeraamisen ihan kokonaan. Hetsaamalla yhteen kapulaan ensin ja heittämällä sen väärien joukkoon, saatiin se sieltä nousemaan, mutta kauan meni. Ihan liian vaikea treeni ja liian paljon toistoja. Illalla kotona piilottelin yhtä kapulaa ja sen löysi hyvin ja toi. Sillä jatketaan, korkeintaan yksi tai kaksi väärää.

Viiman seuruu by Tiina, hyvä paikka ja keskittynyt ilme

1241382962_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sitten se tunnari Nauru, joku nousee ainakin...

1241383044_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kumpikin on vähän niinkuin pihalla ja ilmeet kertoo kaiken...

1241383091_img-d41d8cd98f00b204e9800998e