Loma siis. Kaikki kiva vissiin loppuu aikanaan vai miten se nyt meni... Eikun takaisin Kuopioon ja arkeen. Täytyy sanoa että ei paljoa kiinnostaisi tällä hetkellä, koti nyt vaan on parasta mitä ihmisellä vaan voi olla ja kolmessa viikossa tottui taas ihanaan kotielämään. Mutta ei se kai auta...

Sisätreenailtu ollaan ja nyt kun ilma vähän lämpeni niin treenailtiin pihallakin. Tuiksun kaukojumppa obn kivalla mallilla ja takapalkkaakin ollaan vahvistettu. Pihalla tehtiin luoksetulon stoppeja pallon kanssa ja hyvin pelasi. Tunnarikapulan pitoa ollaan myös treenattu ahkerasti ja alkanut selkeästi paranemaan. Istumistreeni sujuu myös hyvin. Lisäksi pikkuseuraamista että paikka pysyisi.

Viima on ollut tosi intona taas tekemiseen. Seuraamisessa olen tehnyt vaan ihan lyhyttä pätkää ja käännöksiä, varmuus pitää saada takaisin. Suoraa lelupalkalla että varmasti into säilyy. Kaukoja ollaan jumpattu matkaa pidentäen, hyvin sujuu jostain 15 metristä. Lisäksi Vimps etsi tunnarikapulaa hangesta ja se vasta olikin siistiä hommaa, hyvin löytyi ja innoissaan oli. Luoksetuloja suoraan leluun eli vauhtia vaan, muutamat stopit namia heittelemällä.

Kaivelin vanhoja videoita ja viime talvelta löytyi Tuiken tossukidutuskooste. Neiti on pienesti ehkä drama queen , pihalla tossut ei haittaa menoa yhtään.

Lisäksi vielä Viiman tyylinäyte tassun antamisesta