Tuike jäi uimalareissun jälkeen kuivumaan, joten muut tytöt pääsivät treenaamaan maneesille kisatokovuorolla.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Rieha aloitteli. Mentiin maneesiin ja siellä treenasi kolme muuta koirakkoa, joten saatiin erinomaista häiriötreeniä. Eipä Rieha juuri häiriintynyt, sillä on saman tien niin kova tekemisen fiilis että ei ehdi muuhun kamalasti keskittyä. Alkuun vaan leikittiin häiriössä ja meno oli hurjaa. Sillä on nyt lähes kaikki hampaatkin vaihtuneet, joten repimisleikit alkaa sujua oikeilla hampailla taas paremmin. Eilen irtosi viimeinen kulmuri patukkaleikin aikana ja sain sen talteen. Tosin en tiedä onko noita vähän liian ällöä säilytellä...

Sivulletulot ja seuraamoinen: Sivut on tiiviitä ja saa olla tarkkana, ettei liiankin tiiviitä. Kontaktia pitää hienosti, eikä RÄYHähdyksiäkään tullut kuin yksi, josta homma meni poikki saman tien. Seuraamisessa otettiin muutamia askelia, ilman imutusta. Aika kivasti paikka säilyy, edelleen vaan pitää katsoa ettei se säily liian tiiviinä.

Luoksetulo: Tehtiin itseksemme. Ihan totta, se pystyy istumaan paikallaan jo niin hyvin, että kykenen siirtymään jopa 10 metrin päähän ja kutsumaan siitä! Lelupalkka jalkojen välistä. Palkkailin myös pelkästä paikallaan pysymisestä, koska alkoi parin luoksetulon jälkeen kenottamaan pää matalalla, että milloin saa lähteä. Tarkkana saa olla. Erikseen treenattiin vielä eteentuloja ja niissä kontaktissa napottamista.

Ruutu: Rieha oli jo kateellisena bongannut ruudun muiden tehdessä, joten pitihän senkin päästä kokeilemaan. En näyttänyt ruutua millään lailla tai vienyt sinne mitään, sanoin vaan vihjesanan ja lähetin. Rieha bongasi ruudun heti ja juoksi sinne ihan täydelliseen paikkaan kääntyen salamannopeasti. Aivan SUPER, melkeinpä ihmelapsitasoa !  Pari toistoa tätä leikkeineen ja oli hyvä lopettaa.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Viima oli vuorollaan taas maailman liikkiksin. Se oli niin iloisena kun sai tehdä ja tekikin tosi hienosti. Omakin asenne oli iloinen ja pidettiin yhdessä tosi kivaa.

Seuraaminen: Tehtiin ihan lyhyttä pätkää, josta Vimps sai hypätä minua vasten palkkaa saadakseen. Voi että se tykkäsi kun sai olla vähän porsas. Käännöksetkin sujui hienosti ja niistä paljon palkkaa.

Nouto:  Alkuun pari vauhtinoutoa suoraan palkkaan ja loppuun sitten yksi luovutuksen kanssa. Ihan meno näissäkin, meni täysiä (saalisti vähän, mutta ei se mitään) ja nosti iloisesti. Luovutus oli nätti.

Luoksetulo: Ensin pari läpijuoksua ja sitten stoppi mukaan. Sama biletysmeininki jatkui ja olin näihin tosi tyytyväinen.

Loppuun tehtiin koemaista:

  • Seuraaminen: Pidempi pätkä koemaisesti. Ihan pikkaisen irtosi paikka jossain kohti, mutta kontakti oli todella nättiä ja käännökset sujui. Siitä sai mennä loppupalkalle.
  • Kaukot: Ekaan istumiseen kaksi käskyä, muuten erinomaista.
  • Nouto: Aww, ihana! Pieni miinus hinasen vinosta perusasennosta, mutta fiilis oli parhautta. Ansaittu loppupalkka näistä.