Käytiin jo 7 aikaan aamulla pitkällä lenkillä Haukanniemessä. Aurinko paistoi ja vaikka alkuun tuntui vielä kylmältä niin nopeasti alkoi lämpenemään. Ja koska oli niin kiva ilma niin päätin vähän tokoilla parkkiksella. Kokeilin huvikseen treeniä, missä toinen odotti kontissa (luukku auki) ja toinen teki aina liikkeen kerrallaan ja sitten vaihdettiin päikseen. Kivasti keräsi intoa kun sai katsoa kun toinen tekee, mutta silti piti malttaa pysyä itse autossa. Viima koitti pari kertaa hypätä mukaan, tuli häntä liehuen yhtäkkiä mukaan seuraamaan, mutta kun vaan palautin sen autoon niin malttoi odottaa hienosti. Lisäksi tein kimppatreeniä (tänään ei olut vakavia ollenkaan näin vapun kunniaksi Nauru), eli että kumpikin teki yhtäaikaa esim. kaukoja ja luoksetuloa (Tuike tulee sivulle ja Viima eteen niin onnistuu). Kivaa oli treeniä vähän eri lailla.

Tuikkusen seuruu oli tänään oikein bueno, nyt tykkäsin fiiliksestä, ei tärpättänyt liikaa, mutta silti oli hyvin mukana. Kaukot erittäin hyviä, edelleen istumisesta palkkaa että varmaan menee päähän. Luoksetuloa treenattiin lyhyellä matkalla perusasentojen vahvistamiseksi ja siinäkin oli hyvä fiilis.

Viiman seuraaminen oli hienoa! Muistin omat jutut ja Viiman ilme oli erinomainen ja jaksoi vääntää sekä lyhyttä pätkää että pidempää suoraa. Kaukoissa pitää Viimallekin vahvistaa ekaa istumista, pari kertaa tarvitsi kaksoiskäskyn. Muuten siirtymät täpäköitä. Liikkeestä maahanmeno oli hyvä. Luoksetulossa otettiin eteentuloja, vahvistettiin paikkaa ja hyvin haki tiiviisti eteen.

Hauskat vaput kaikille blogin lukijoille!!