Pitihän se Viimakin ottaa tekemään vaikka oltiinkin bh-juttuja juuri treenailtu innokkaasti. Viimallakin on ollut taukoa hommista, se oli ihan innoissaan kun tultiin halliin, haukkui ja hyppi ja koitti T:n kanssa riekkua minkä kerkesi. Se odotteli kiinni seinässä sen aikaa kun tein T:n kanssa ja aikamoista rätkätystähän se oli.

Tehtiin tälläisiä juttuja:
1980632.jpg

Viimalle en edes koittanut kesken rataa ottaa putkea A:n sijasta, se valitsisi A:n niin 100 kertaa mieluummin ja sen kanssa tappeleminen vain latistaisi intoa. Ja voi että se olikin innoissan tuosta A:sta. Alkuun koitti karata sinne suoraan ekalta hypyltä, mutta saatiin sitten hypytkin mukaan. Yleensä ottaen Viima oli kyllä tosi innoissaan ja hyvällä motivaatiolla mukana. Kerran koitti tehdä katoamistempun Viimamaiseen tyyliin eli lähti juoksemaan kohti puomia toisella puolella hallia, kääntyi katsomaan tulenko perässä ja kun en tullut niin alkoi haukkumaan. Tuli kuitenkin takaisin kun annoin sille luvan mennä A:lle ja sen jälkeen ei enää höpötellyt ollenkaan. Ekat hypyt sujuivat hyvin, A:lle mentiin täysiä, putkeen ok ja A:lle taas ihan täpöä. Loppsuoralla sillä oli yllättäen tosi kova kiire jopa hypyille, ja tekikin lopun hypyt aivan upeasti.

Putkeen meno A:n ali otettiin vaan toisen pätkän alussa. Siinäkin V pari kertaa koitti hypätä A:lle suoraan sivusta ja kerran se tuli takaisin putkesta ja kiipesi A:lle, vaikka oli siis jo ihan kunnolla sisällä ja itse olin jo putken toisessa päässä. On se vaan niin kivaa se kiipeily pikkuporkkiksen mielestä...

Mutta oikein mukava treeni, intoa, vauhtia ja menoa löytyi.