Eli Tuike ja Viima treenaa. Tänään ajeltiin Valorinteelle kera Raisan ja porkkisten. Ihana aurinkoinen ilma, oli kiva treenata! Ehkä se kesä sieltä vielä tulee, aivan mahtavaa. Nyt on kyllä treeni-into ihan katossa, koko ajan voisi jotain touhuta. Huomenna ja ylihuomenna Hannan treeneihin ja perjantaina alkaa myös bh-kurssi, jonne Tuike saa lähteä tuuraamaan vielä Viimaa.

Tuike

Ruutu: Rakentelin taas ruudun valmiiksi ja lähetys n. 20 metristä. Bongasi ruudun gyvin, mutta jostain syystä meinasi juosta sinne juuri etureunan merkin sivusta, joten kutsuin takaisin. Uusi yritys, nyt suora meno, mutta istui kun annoin seis-käskyn. Toisti tämän vielä toisen kerran ja yritti maahanmenoakin, sitten alkoi taas sujumaan ja teki hyviä stoppeja. Otettiin lähetyksiä ilman lätkää, menee hyvin ruutuun, välillä vaan hieman sivuun keskikohdasta, vaadin siitä korjaamaan keskemmälle.

Merkki+ruutu: Eka merkkiä, lähetyksiä n. 5 metristä, hyvä, tosin vielä herkästi hakee vähän merkin oikealle puolelle, mutta pysyy kuitenkin takana. Sitten liitin vielä ruudun mukaan, ruutuun matkaa n. 20m. Ihan sairaan hieno!!! Kyllä se on vaan fiksu tyttö ja ihan innoissaan!

Nouto: Eka metallilla, vauhtia ja suoraan kupille vapautus. Haki itse asiassa yllättävänkin varmasti, ei yhtään epäröintiä ottamisessa ja meni koko ajan laukalla, hyvä! Puisella tehtiin luovutuksia edestä sivulle, hyviä ja tiiviitä perusasentoja, oma rauhallisuus muistettava otettaessa.

Luoksetulossa tehtiin myös vaan perusasentoja, edelleen oikein nättejä lyhyeltä matkalta.

Hyppy: Ekaan istumiseen kaksoiskäsky, sen jälkeen ihan kympin arvoista, tehtiin joku kolmisen toistoa. Perusasennot edelleen jee, ollaan selkeästi edistytty!

Kaukkarit: Kaksi kertaa palkka ekasta istumisesta, sitten yksi i-m-i-m-i-litania, josta suoraan palkka. Ei moitittavaa, tärpät siirtymiset ja hieno kontakti.

Tunnarista tehtiin kaksi toistoa, vääriä jonkin verran ja oma joukkoon. Ekalla vähän hamuilua muihin, mutta oma löytyi silti, toinen parempi. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa...

Viima

Viima oli ihan täpinöissä päästessään autosta ja kun Raisa kera koirien lähti melkein heti niin kovasti piti katsella ja itkeä perään, kivempi olisi kai ollut leikkiä Narun kanssa kuin treenata...

Hyppy: Vähän piti muistutella mistä oli kyse, mutta sen jälkeen hyppäsi hyvin. Totesin että sivulle tulo on epävarmempi kuin eteentulo, joten jatkettiin eteentulolla ja siihen tuli yllättävänkin hyvin. Hyvin hyppäsi takaisin vaikka tuppaa menemään aika oikealle esteen taakse.

Nouto: Tehtiin tunnarikapulalla ja voi että oli kivaa Viiman mielestä. Jonkin verran saalistusta, mutta ihan ok luovutukset, tosin tässäkin tulee jostain syystä herkästi vähän oikealta. Luovutuksissa palkkasin namikääröstä liivin sisältä tiiviyden saamiseksi. Tunnarikapulaa pitää kivasti eikä mällää.

Seuraaminen oli hyvää, tähän sai taas olla tyytyväinen, hyvin pysyi paikka.

Ruutu oli eilisen merkin tapaan hankala, Viima ei vaan käsitä minne ja miksi sen pitäisi juosta jonnekin missä ei ole mitään, jää vaan hölmistyneenä katselemaan. Pitäisi sille jotenkin opettaa kosketusalusta niin varmasti toisi sillekin varmuutta kuin se että mennään jonnekin "tyhjään", vaikka siinä ne ruudun rajat onkin. Vahvistin kuitenkin tätä ihan viemällä sen ruutuun ja kääntämällä oikealle paikalle.