Tänään oli kyllä sellaiset treenit että alkuun ajattelin että ei tästä tule yhtään mitään, mutta onneksi loppua kohden homma parani huomattavasti. Tehtiin radanpätkää jossa oli tarkoituksena ottaa twistereitä ja pakkovalsseja (suluissa olevan kolmosen puolelta siis). Sama pätkä oli kahdessa paikassa eli myös peilikuvana.
1697832.jpg

Viima aloitti koko porukasta. Ekalla kerralla se paineli 2-hypyltä suoraan putkeen. Sitten koko homma meni yli eikä V suostunut hyppäämään yhtään hyppyä. Eli taas tuli se että kun menee pieleen niin homma leviää ihan totaalisesti. Jätettiin rata sitten siihen js siirryttiin tekemään yksittäisiä ja niissä tulikin pelkästää positiivisia ylläreitä (onneksi).

Pujottelu oli ihan mahtava! Täydellä sarjalla, Viima rytmittää hienosti ja lisää koko ajan vauhtia. Tehtiin joku viitisen toistoa ja yhden ainoan kerran meni väärästä kolosta. Se oli muutenkin ihan innoissaan hommasta. Hieno!

Pöytää ei olla oettu pitkään aikaan, ensin minipöydällä, jossa ei ongelmaa ja sitten maksipöydällä ja edelleen teki ongelmitta.

Yksittäisenä tehtiin vielä rengasta. Avuksi tuli namitäti ja lähetin itse vierestä. Tämä oli myös hieno, ei mennyt kertaakaan väärästä kolosta lei selkeästi on hahmottanyt että renkaasta on hypättävä. Renkaalla pitää muistaa antaa Viimalle tilaa ja käsky ajoissa, muuten koitta hypätä käskyn kuullessaan jos on lähellä ja siitä saattaa tulla kompurointia.

Loppuun tehtiin vielä radanpätkä, mutta nyt jätettiin väännökset pois ja tehtiin ihan suoraan. Nyt jopa onnistui ja kun en koittanut vedättää vaan liikuin yhtä aikaa niin tuli mukavasti vauhtiakin. Ohjaaja oli kyllä ihan pihalla välillä ja onnistuin mm. kaatumaan oikein komeasti kesken radan. En tiedä johtuuko siitä että tänään on allekirjoittaneen syntymäpäivä, vissiin alkaa vanhuus näkymään kun ei edes pystyssä pysy ;). Mutta kiva juttu että saatiin rataakin tehtyä ja se meni noin mukavasti.

Huomiona se että Viiman ei kannata aloittaa, vaan alkuun tehdään jotain helppoa ja varmaa, mistä saa palkata Viimaa ruhtinaallisesti ja sen itsetunto/olemus nousee, pujottelu on tähän selkeästi erittäin hyvä. Sitten kestää paremmin niitä epäonnistumisiakin.