Koska agi ei luonnistunut tänään niin treenailtiin hallissa vähän tokoa. Ja se meni tosi mukavasti, selkeästi siihen T:llä oli oikea fiilis. Agissa koira paineli minne itseä huvitti ja komensi kaikkia muita jotka menivät radalla, mutta tokotessa keskittyi ihan kybällä ja teki innoissaan. Kaukkarit oli ihan mainiot, pari kertaa tehtiin koko i-m-i-m-rutiini ja muutaman kerran palkkasin pelkästä ekasta istumisesta. Tehtiin pari kertaa myös ihan reilulla matkalla (lähemmäksi 10m) ja toimi edelleen tosi hyvin.

Jättävät sujuivat kumpikin hienosti. Ekalla kerralla seisomisessa ennakoi perusasennon, kun jäin miettimään että otanko sitä vaiko en, koira sitten päätti että otetaan. Uusinnassa palkkasin suoraan seisomisesta.

Luoksetuloa otettiin kerran pysäytyksen kanssa ja kerran läpijuoksuna. Pysäytys toimi tosi hyvin, koitin taas miettiä käsimerkkiä ettei se mene liiallisuuksiin. Läpijuoksukin onnistui ok, hieman oli väljyyttä perusasennossa.

Seuraamisessa otettiin vaan liikkeelle lähtöjä ja heti palkka. Sivulle tuloja treenattiib myös erikseen lyhyeltä matkalta, sujui ok. Hyvin keskittyi läpi treenin, agiliitävät koirat ei haitanneet ollenkaan.