Meillä menee nyt nämä koirien ohjauskuviot vähän miten sattuu, mutta ei se mitään :D. Koska Tuike nyt lepäilee ainakin vähän aikaa, niin sen paikka minun vetämässä ryhmässä oli siis auki. Päätettiin että Vesku ottaa Viiman tilalle, varsinkin kun Vimpsin omat treenit tältä viikonlopulta jäivät välistä. Ja Vimps oli niin hieno! Oikein harmitti kun en itse päässyt sitä ohjaamaan, se olisi mennyt varmasti niin hyvin. Vauhtia löytyi mukavasti ja ohjausta se lukee hienosti. Rata näytti tänään tältä:

Ekalla yrityksellä taisi tulla muuten puhdas rata, paitsi puomin alastulon taisi hypätä kun Vesku ei sitä vaatinut pysähtymään. Jotain pieniä epävarmuuksia oli jossain kohti, mutta nekin korjaantui kun Viima sai tilaa tehdä ja hakea itse. Pujo meni tosi hyvin ja putkiin irtosi tosi hyvin. Pakko kai se olisi sen kanssa kisaamista lähteä koittamaan kun näin kivasti menee. Ihana oikeasti nähdä että se on syttynyt lajille ihan eri lailla. Jospa jättäisi tokoilut vähäksi aikaa sikseen ja keskittyisi liitelemään...

Tuike-parka oli tietysti sydänjuuriaan myöten loukkaantunut siitä, ettei päässyt liitelemään, joten koitin vähän purkaa neitokaisen menohaluja tokoilemalla. Ja into oli kova. Alkuun seuraamista ja siirtymiä eri suuntiin, ihana tärpätys ja paikkakin saatiin pysymään kivasti. Siitä sitten vähän luoksetuloa ja sen stoppeja. Ensin namilla vahvistin käsimerkkiä, sitten yksi kokonainen seisomisen ja maahanmenon kanssa. Aikasta kivasti meni ja stoppasi todella hyvin seisomisessa. Loppuun kaukoja takapalkalla. Tähänkin oli niin tyytyväinen, kuunteli, pysyi paikallaan ja malttoi. Pisin sarja taisi olla s-m-i-s-i-m-s-m jahyvin sujui. Hieno pieni!