Eli treenipäivä 2/11. Oltiin Killerillä kahden muun koirakon kera, eikä edes vettä satanut, joten oikein kiva treenikeli.

Viima:

Seuraaminen: Käännöksiä ja palkka taskusta, alkuun heti kun pysyi ja pikkuhiljaa pidensin matkaa. Tämä sujui tosi hyvin ja Vimps oli ihan messissä ja hyvällä kontaktilla. Loppuun otettiin vielä superpalkalla pidempi pätkä. Siinä piti alkuun vähän muistutella, mutta loppujen lopuksi tuli oikein nätti suoritus.

Luoksetulo: Kunnon matkasta läpijuoksuja lentävään palkkaan. Tosi hyvä vauhti ja meno. Kerran yksi pysäytys matkalla, ok.

Ketjutus:

  • Kaukot: Oikein hyvät, perusasentoonkin nousi ekalla, mitä ollaan myäs nyt ahkerasti treenattu.
  • Nouto: Reipas ja innokas. Odottin kuitenkin kai että saisi tulla suoraan palkkaan, kun tiputti kapulan muutamaa metriä ennen minua. Nosti kuitenkin nopsaan ja toi ok. Ja koko matka laukalla, eli juuri niin kuin pitääkin.

Paikkamakuu: Parisen minuuttia piilossa, Viima reunimmaisena. Hyvin oli kuulolla, meni ekalla maahan ja ekalla perusasentoon. Itse makuu oli varma ja valpas, pystyi auton ikkunan kautta katsomaan.

Tuike:

Metallinouto: Ihan pieni epäröinti ennen nostoa, mutta tuli ja meni laukalla. Metalli on kuitenkin nykyään niin kiva, että kävi sen vielä ilman käskyäkin hakemassa, kun koitin jättää sen auton viereen ettei tarvitse taskussa kantaa.

Ruutu: Valmis ruutu ja palkka ruudussa. Hieno bongaus ja meni ihan täysiä. Sitten taas kohtikävelytreeniä ja taas ekalla kerralla nousi, se on nyt kyllä jotenkin tositosi vaikeaa. Sen jälkeen pysyi hienosti ja pääsin palkkailemaan.

Kaukot: Ensin tehtiin itseksemme uppeja istumia kisamatkasta takapalkalla. Pelasi erinomaisesti. Sitten saatiin liikkuri avustamaan ja nyt en sitten enää itse heittänyt takapalkkaa, vinkkasin vaan kädellä ja liikkuri laittoi palkan kun T ei nähnyt. Samalla myös huitoi käsillä takana kokeenomaisesti. Ja Tuike oli ihan super!! Tehtiin alkuun taas muutama istu tai uppi, josta suoraan palkalle. Sitten muutamia litanioita ja tuli testattua ainakin i-m-u ja u-i-m-i. Oli kyllä tosi hyvin kuulolla, kerran taisin joutua antamaan kaksoiskäskyn, muuten erinomaista, eikä liikettä.

Seuraaminen: Sama linja, hetsaus loppupalkkaan ja hihnassa. Täyspitkä seuruu ja vire tosi hyvä. Pientä keulintaa, mutta ei haittaa. Muutaman kerran huomautin hihnalla väljästä perusasennosta, paikka muuten ok.

Tunnari: Vein itse kapulat,, mutta muuten mahdollisimman koemainen. Hyvä ja varma lähtö, tarkka nuuskinta ja oma nousi hienosti. Hieman väljä luovutus.