Kotosalla taasen. Illalla pikktreeni sisällä, lähinnä siis tekniikan hiomista. Kummallakin tosi pätevää menoa, Viiman fiilikseen ei paljon tuntunut juoksut vaikuttavan.

Tuike treenasi siis kaikista eniten tekniikkaa vaativaa juttua eli kaukoja. Laatikossa nyt vaan etulauta. M-s-m oli oikein mainio! S-i-s oli hieman vaikeampi, mutta siihenkin saatiin aika kivoja toistoja. Tehtiin lisäksi kombinaatioita missä kaikki siirtymät, kyllä se sieltä löytyy ja steppaaminen on vähentynyt huomattavasti!! Lisäksi treenattiin metallinoutoja, lähinnä pitämistä. Tässäkin todella isoa edistystä havaittavissa, ei kertaakaan tökkinyt kapulaa tassulla tai volissut, lisäksi piti kapulaa aikasta varmalla otteella.

Viiman kanssa tehtiin luoksetuloja. Lyhyestä matkasta huolimatta hyvä ilme ja meininki, eteentulot mainioita. Seuraamisessa pyörittiin vähän joka suuntaan, tosi hyvää menoa. Kaukoissa teki teräviä siirtymisiä, mutta parissa ekassa istumisessa pompautti vähän takapuolta irti maasta. Palkkasin vasta kun teki hyvin paikallaan ja löytyihän sekin sieltä, into taisi olla alussa pikkaisen liian kova. Noutoa niin, että laitoin kapulan n. metrin päähän eteen, palkka taas namipiilosta. Tosi hyviä! Parilla ekalla kerralla meinasi pikkaisen leikkiä kapulalla, mutta sen jälkeen nostot parani ja eteentulot oli nättejä. Tuo namipiilo on kyllä hyvä idea, toimii tässä ja luoksetulossa todella hyvin. Loppuun vielä sivulla istu-maahan-treeniä. Jostain syystä meinasi olla maahanmenossa enemmän ongelmia, istumiset toimi hienosti. Saattoi johtua ihan vaan käskyjen erilaisuudesta, piti vähän kuiskata, että Vesku sai rauhassa nukkua.