Eli tokoa sateessa. Laulaminen sopii hyvin kuvaan siinä mielessä että Viimuskaa kovasti laulatti kun huomasi että pääsee yksin liikenteeseen ja vielä kentälle. Määränpää oli selkeä heti ulko-ovelta, tiukasti kohti läheistä parkkista ja siellä sitten hurjat leikkiinkutsut ja biletyshaukut.

Alkuun kaukkareita. Ekassa istumisessa häikkää, otin reilulla matkalla, mutta V:n mielenkiinto oli vähän muualla joten ei reagoinut. Lyhensin matkaa ja tehtiin ihan vaan ekaa istumista heti palkaten.

Liikkeestä seisomisia peruutellen, oikein hyviä, ei steppailua vaan varmoja ja täpäköitä.

Luoksetulossa nousi ekalla kerralla seisomaan kun käännyin kohti koiraa. Oliko se nyt sitten se märkä maa vai mikä, mutta käskin sen istumaan ja meni heti. Luoksetulo oli hyvä. Uusittiin koko liike ja nyt jäi istumaan ongelmitta. Otettiin erikseen vielä eteentuloja, tiiviyttä ja suoruutta silmällä pitäen. Huomaa jos olen pitänyt namia jommassa kummassa kädessä niin menee herkästi sinne päin vinoon.

Loppuun pitkä seuraaminen, bh-koemaisesti. Olen Viimallekin ottanut mukaan superpalkan pitkiin liikkeisiin ja hyvin se tuntuu nostavan fiilistä kun näytän ruokapurkkia. Teki tosi nätisti suurimman osan, ihan loppupäässä aloin itse sekoilemaan ja katsomaan koiraan ja V jäi yhtäkkiä seisomaan. Lähti siitä kuitenkin hyvin mukaan ja tehtiin vielä vähän matkaa niin että jäi oikea paikka ja vire mieleen. Loppuun vielä yksi nopea suora, itse koitin olla mahdollisimman vauhdikas ja terävä ja se nostatti kyllä Viimankin fiilistä.