Maneesilla taasen, kumpikin pääsi tekemään, Viimakin juoksutauon jälkeen. Paikalla oli meidän lisäksi pari muuta koirakkoa.

Viima

Hyppy: Alkuun palkkaa eri osista, sitten pari koemaista liikettä. Tosi hyvin oli kuulolla ja liike sujui hienosti. Takaisinhyppy tosi innokas ja eteentulo hyvä.

Seuraaminen: Tykkäsin taas kovasti ilmeestä, teki töitä koko ajan. Pakko oli kokeilla pidempääkin pätkää ja pikkaisen vasurissa irtosi, mutta korjasi nopeaan.

Nouto: Ensimmäinen ihan täydellinen, laukalla eessun taasun ja iloinen ilme ja meininki. Pakko oli jatkaa ja kakkosyrityksellä juoksi täysiä kapulalle, saalisti sitä ja kääntyi minua kohti häntää heiluttaen, mutta ei nostanut kapulaa. Olin ihan hiljaa ja Viima mietti vähän aikaa, totesi sitten että ei kai tässä auta kuin tuoda. En palkkannut, sanoin vaan tyliin höpö höpö ja heitin uudestaan. Tällä kertaa tulikin taas todella nätti nouto. Selkeästi pitää vähän testata rajojaan tämän kanssa.

Kaukot: Näissä ei taas oikeastaan mitään, hyvin tekee siirtymät.

Paikkamakuu: Kolme koiraa, Viima reunassa. piilossa oltiin neljä minuuttia, välillä aina katselin mille ilme näyttää. Tosi levollinen oli aina kurkkasin eli hyvällä mielellä pystyi olemaan piilossa. Palatessa koitti heiluttaa häntää, mikä on pitkäkoirailun ja venyttelyn esiaste, jolloin käännyin vaan tylysti ympäri. Uudella yrityksellä malttoi pysyä rauhaullisena ja siitä oli hyvä palkata. Mutta fiilis oli tosi hyvä, tästä on taas mukava jatkaa.

Viima oli kovin innoissaan halliin pääsemisestä, ei yhtään yritystä häippäisyyn ja leikittiin oikein urakalla palkaksi ja liikkeiden välissä.

-------------------------------------------------

Tuike:

Ruutu: T näki kun rakensin ruudun, joten bongaus oli helppoa. Se oli kyllä ihan innoissaan jo pelkästä rakentamisesta, tykkää tästä liikkeestä kovasti. Ruutuun meno olikin sikahyvä, samoin stop ja man. Sivulle tuli ihan täysiä, mutta inasen löysästi. Kokonaisuudessa tosi hyvä liike. Pallolla vahvistettiin vielä stoppeja ja oikeaa paikkaa.

Seuraaminen: Tosi hyvä kontakti, eikä paikka irronnut sivusuunnassa. Pientä poikitusta/edistystä oli, mutta kunhan paikka ei irtoa niin ei haittaa. Ja kontaktsita tosiaan plussaa.

Liikkeestä istuminen: Muutama ylläpitävä, tosi hyvä.

Hyppynouto: Into oli kova ja jouduin pari kertaa kieltämään varastamisesta. Muuten ihana liike.

Kaukot: Tuikella on nyt ollut sisätreeneissä ongelmia istumisen kanssa, tarjoaa vaan uppeja. Ja niin oli nytkin. Upit kyllä pysyy hyvin paikallaan, ei siinä mitään, mutta kun istuakin pitäisi muistaa. Hassua miten se on aivan unohtanut koko homman, hirveästi yrittää mutta tuloksena on joko uppi tai sitten se vaan makaa ja heiluttaa häntää. Hassu. Mietin onko istu-käsky liiaksi upin kuuloinen, mutta en tiedä. Upeista istuminen onnistuu paremmin, mutta maasta ei. Tämä siis treeniin.