Pikkutokot tänään ennen lomareissua. Huomenaamulla lähdetään sitten kohti Krakovaa, jossa ollaan perjantaihin saakka ja siitä ollaan vielä viikonloppu Helsingissä. Koirat jää hoitoon ja pääsevät ainakin maalle temuamaan.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tuike

Tunnari. 5 väärää ja oma joukkoon alkuun yhdessä vieden. Alkuun oli taas tosi paljon intoa ja väärät meinasi väkisinkin nousta suuhun. Se ei niitä koita edes tarjota, vaan nuuskii koko ajan ja vaihtaa sen suussa olevan sitten oikeaan kun löytää. Tekeminen kuitenkin parani koko ajan ja muiden nostelu jäi kokonaan pois.

Seuraaminen. Oikealle askelsiirtymät on tosi pätevät, päätin nyt tehdä niin että liikun ihan suoraan sivuttain, eipähän tule sanomista "linjalta" poistumisesta. Mutta oikein hyvä. Vasen lähtee hienosti, mutta siinä on vielä loppuperusasennon kanssa säätöä enemmän, takapuoli jää herkästi vähän vinoon.

Luoksetulo. Tehtiin taas pelkkiä maahanmenoja namipelillä. Nopeutuneet ihan sikana, eikä yritä enää tulla lähelle, vaan painuu maahan. Hieno!

Kaukot. Pelkkää m-s-m-jumppaa. Tosi nättiä, takajalat pysyy hyvin paikallaan ja voin jo pikkaisen ottaa etäisyyttä.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Viima

Tunnaria. Viima haki vaan yhtä piilotettua kapulaa. Ja miten kivaa se olikaan! Menee ihan ihme koikkaloikilla. Tuomisessa meinaa herkästi pudottaa, joten tehtiin sitäkin erikseen.

Kaukot. Tosi pätevät siirtymiset, tärpät ja säpäkät.

Seuruussa vaan vähän pyörittelyä paikallaan ja alkukontaktin hakemista.