Niin, nyt se on täällä, eikä tarvitse edes vilkaista Kuopion suuntaan. Kieltämättä aika luksusta viettää kolme viikkoa kotona. Jouluvalmistelut aluillaan, muuten ihan normielämää ja mikäs sen kivempaa .

Tänään päivällä käytiin lenkillä Jennyn, Nemo-japsin ja Nala-mittelin kanssa ja kivaa oli. Tuike on vähän tiukkis, mutta hyvin sekin toimeen tulee ja veikkaan että parin kerran jälkeen sekin heltyy leikkimään. Mutta kaikista parasta reissussa oli Nemon kolme 6-viikkoista japsinpentua joita pääsin moikkaamaan. Pentukuume nousi sfääreihin, kun pienet jääkarhun poikaset juoksivat ovelle vastaan. Aikamoisia olivat, taistelutahtoa ja virtaa löytyi, eli ei pahoja harrastuskaverin alkuja ollenkaan.

Treenattu ollaan, muttei liikaa. Hieman on tuottanut ongelmia treeniseuran löytäminen, kerrankin kun itsellä on aikaa, niin muut viettävät treenitaukoa (tai on liian kylmä, tai väärä aika). No joo, ehkä tämä on enemmänkin minun ongelmani ja onneksi sitä voi treeniä itsekseenkin ainakin jotain. Vimpsin kanssa  vaan tarvittaisiin liikkurointia ja koemaisia, onneksi sain tänään Vesan raahattua kentälle leikkimään tuomaria. Tuikkeen kanssa on ollut kaukojen siirtymäkuuri, joka päivä vähintään kolmessa osassa toistoja ihan läheltä ja varmistaen että tassut pysyy. Tätä jatketaan. Lisäksi metallikapulan pitoa ollaan treenattu myös. Naksusiedätys on myös meneillään.

Mutta tänään mentiin ihan kentälle Ylistölle ja tehtiin kunnolla. Vesa siis liikkuroi ja hyvää koemaista treeniä saatiin lumisateessa, superpalkalla ja hauskaa pitäen. Viimalle vedettiin kaikki liikkeet koemaisesti, iso palkka vaan aina välissä ja fiilis oli super!

--------------------------------------------------------

Tuike

Tunnari: Hieno. Varma nuuskinta, varma nosto ja innokas meno. Perusasento pikkaisen takana, mutta ei paha. Kapulakin pysyi suussa ok.

Ruutu: Ihan loistava bongaus ja ruutuun juokseminen. Ehkä maailman hauskin liike T:n mielestä. Hyvä stop ja hyvä maahan. Kohti kulkiessani meinasi nousta käännöksessä mukaan, käskin maahan, kuljeskelin ympäriinsä ja kävin palkkaamassa ruutuun pari kertaa. Muuta uusintalähetys, palkka maasta tais seisomisesta ja meno oli makeaa! Loppuun parit seuraamiseen tulot ja nätisti teki. Tähänkin liikkeeseen olen vireen puolesta niin tyytyväinen, hakee ruudun varmasti ja hyvin.

Liikkeestä istuminen: Maahanmenopäivä. Pitäisi heti sen ekan maahanmeno jälkeen selkeyttää homma niin, ettei niitä enää tule, ihan vaikka namin kanssa. Sitten pelittää taas.

Seuraaminen: Pitkä pätkä. Alkuun erinomaista, juoksupätkä, oikealle, seis, askelsiirtymät oikealle ja paikallaan pyöriminen. Sitten tuli aika monta vasuria, joissa paikka irtoaa (oonko mie jotenkin huono opettamaan näitä, kun kummallakin koiralla vasen on vaikea...). Loppuun hyvä suora, josta palkka.

---------------------------------------------------------

Viima

Seuraaminen: Tosi hyvä vire, se oli tärkeintä. Pikkaisen käännöksissä epävarmuutta, mutta kun selkeytin oman tekemisen niin paransi niissäkin. Mutta ei yhtään jätätystä tai himmailua, häntä korkealla ja muutenkin hieno fiilis.

Liikkeestä maahanmeno: Kympin liike, ei mitään huomautettavaa.

Luoksetulo: Valittelin että Vimps on vaikea saada tulemaan laukalla stopin jälkeen. Kaikkea muuta, kokeessakin se tuli laukalla kummatkin välit. Nyt ihan sikahyvä vauhti ja stop, eteentulo ihan hinasen väljä, mutta sivulle tulo suora ja tiivis. Hieno!

Liikkeestä seisominen: Hyvä seuruu, mutta jäi istumaan. Nopsaan korjasin ja muisti taas hyvi. Liian vähän treeniä vaan, muutamalla toistolla luulen että on taas ihan bueno.

Nouto: Intoa taas paljon. Eli toisin sanoen varasti heti kun kapula lensi. Mutta hieno tuonti ja sivulle tulo. Uusinnassa varmistelin ihan tosissaan odottamista ja malttoihan se, silti hyvä ja innokas hakeminen. Kokeessa vaan on ehkä pientä taitelua, ettei liikaa laske virettä kovistelemalla odottamisen kanssa, muuten saattaa jäädä tuomatta koko kapula. Mutta nyt oli mainio vire.

Kaukot: Kympin kaukot. Hieno plikka!

Tuon fiiliksen kun saa kokeeseen niin avot, hyvin se kyllä teki!