Riehan ekaan päivään kotona kuului jo vaikka mitä uutta. Se tapasi päivän aikana lähemmäs kymmenen uutta ihmistä ja kävi kahdessa uudessa paikassa. Sattumoisin tänään oli Vesan siskontytön synttärit, joten käytiin siellä näyttäytymässä. Reippaasti se painoi menenääm ja kävi tutustumassa uusiin ihmisiin. Leikki sujui vieraassakin paikassa ja vieraan ihmisen kanssa ongelmitta ja nopsaan. Unille se pisti keskelle olohuonetta, eikä välittänyt mitään ihmishälinästä.

Takapihalla oli kaikkea jännää:

Kukkasia

Photobucket

Omppuja, jotka on ihan parhautta

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ja tietysti unia

Photobucket

Hirmuisen ahne se on ja tänään kun menin pihalle Viiman kanssa tokoilemaan, niin mukaan pujahti pieni häiriökoira, joka ihan meinasi seota herkkunamien hajussa. Pitihän senkin kanssa vähän kokeilla imutusta ja sivulle tuloa ja täytyypi sanoa että pätevä pieni nainen! Hirmuinen into ja tuli ihan kiinni jalkaan. Luoksetulokin on tosi vauhdikas, toivottavasti saadaan se säilymään sellaisena. Eli oikein lupaava pieni tokokoiran alku :).

Vimps sai sitten tokoilla kunnolla. Sillä alkoi juoksu, joten huomiset agit peruttiin. Eka seuraamista, jossa kiinnitin taas erityishuomion palkkaan ja sen vaihtelevuuteen. Hyvin sainkin virettä nostettua ja V oli innoissaan. Otettiin seuraamisesta suoraan liikkeestä maahanmenoa ja siitä suoraan luoksetuloa. Hyvin pelasi, vauhti oli mainio. Nouto otettiin kerran niin että sai lähteä liikkuvan kapulan perään. Hirmuinen into kapulalle, mutta takaisin tuli ravilla. Eli siis takapalkkaamaan. Kaukot pelasi taas oikein hienosti.

Tuike on ollut koko päivän ihan kettuuntunut. Pentu on sen mielestä maailman ärsyttävin tekele. Koitin sitä lepytellä lähtemällä sen kanssa kahdestaan lenkille ja olihan se mukavaa. Harmi vaan kun polvi vielä rajoittaa tekemistä, eli ei pääse kunnolla irrottelemaan sen kanssa. Polvea jumppailtiin tänään myös ja onhan se vähän jäykkä. Sekin sai vähän tokoilla, seuraamisen ja tökkimisen muodossa.

Niin ja btw tämä Vuodatus on ihan surkea. Pitäisi Riehallekin keksiä omat kategoriat, mutta noita alkaa olemaan kohta aikasta paljon... Eikä niitä pysty suoraan muokkaamaan niin, että saisin esim. yhdistettyä jotain kategorioita... No Rieha saa nyt sitten vähän aikaa olla kuulumisissa...