Jäähallilla treenimässä, on se vaan niin pätevä! Aina yrittää ihan täysillä ja innolla, silti on hiljaa ja kuulolla koko ajan. Häiriötä oli reippaasti eikä haitannut pätkääkään. Päätin nyt että alan oikeasti suunnittelemaan treenit etukäteen ihan paperille, hyvin toimi ainakin tänään.

Alkuun lyhyt paikkamakuu kun rakensin ruutua. Oikein hyvä, Tuike oli rauhallinen ja varma vaikka häiriötä oli reippaasti. Ei yrittänyt nousta kun menin viereen eli alkaa taas muistua mieleen.

Sitten ruutu. Ensin suoraan lähetyksiä, aloitettiin n. 5 metristä matkaa pidentäen. Haki kosketusalusta tosi hyvin, mutta alkuun tarjosi maahanmenoa kun en ollut tarpeeksi nopea kehuissa (niinhän me siis ollaan treenattu, mutta nyt koitetaan saada se seisominen kuitenkin eka). Nopeasti hiffasi että seisominen riittää ja meni vauhdikkaasti ja reippaasti ruutuun. Tehtiin myös parit sivulta siirtämiset, oikealta oli heti tosi hyvä, vasemmalta meni ekana läppäisemään yhtä ruutumerkkiä, mutta sen jälkeen sekin sujui.

Seuraamisessa paria askelta, paikka tärkein. Sujui mukavasti. Sivulla siirtymisiä edelleen paikka katsannossa, hyvin pyöri takapuoli ja paikka pysyi. Itsellä edelleen vähän vaikea päättää mistä palkata, tai siis mitä vaatia, mutta yritetään koko ajan kehittyä.

Sivulle tuloja tehtiin joku 10 toistoa, tiivis asento hakusessa. Koira eteen josta pyöräyttäen kaarella sivulle. Hieman tepastelua sivulla jossain vaiheessa, mutta loppuun varmeni koko ajan.

Noutojuttuja sekä puisella että metallilla. Puukapulan kanssa otettiin myös sivulletuloja, tässä tarvii enemmän apuja, tuppa tepastelemaan tohkeissaan kapulan kanssa enemmän. Metallin nostoja, oikein hyvä. Metallin kanssa myös yksi sivulle tulo ja teki sen reippaasti.

Luoksetulossa pysäytyksiä pallopalkalla. Ennakoi jo ekalla kerralla eli tehtiin vaan läpijuoksuja pari kertaa. Sitten yksi hyvä ja toimiva pysäytys ja homma siihen.

Kaukkareissa tehtiin istu-maahan-treeniä. Alkuun palkka pari kertaa pelkästä istumisesta 10-15 metrin matkalla. Oikein hyvä! Sitten kerran koko litania reippaasta matkasta, hyvä! Sivulla maahanmenoa ja istumista treenittiin pikkaisen myös, siinä meinaa herkästi vääntäytyä oikealle.

Ruudusta vielä pari toistoa suoraan lähetyksellä ja seisomisesta palkka, loistava!

Loppuun vielä paikkamakuu. Keräilin ruudun kasaan ja sen jälkeen kävin yhden pakun takana piilossa kaksi kertaa. Oikein hyvä ja levollinen makuu, asento oli tosin hieman vino, pitäisi puuttua siihen heti.

Kiinnitin nyt erityishuomiota lopettamiseen, käyttöön palkkasana ja vapautus loppupalkalle. Hyvä treeni!