Viikonlopulle onkin luvassa kovasti treenejä. Huomenna mennään T:n kanssa Pekka ja Riitta Korrin koulutukseen, joka kestää koko päivän. Sunnuntaina on Hannan treenit kummallekin koiralle ja puheissa oli myös jäljestäminen kera Raisan ja Narun. Tänään testailtiin vähän juttuja huomista varten kera T:n. Eli tekemistä riittää, mutta ei se mitään, ihanaa päästä koirien kanssa treenimään! Viikko on sujunut ihan mukavasti, onneksi koulu on mielenkiintoinen ja opiskelukaverit mukavia, niin vähän helpottaa sopeutumista tähän uuteen ja outoon järjestelyyn.

Tunnarista kolme toistoa, suunnilleen kisamatka. Kaikki kolme hienoja ja varmoja! Ei puhettakaan väärien nostelusta ja nenä nuuskutti todella varmasti. Hienoa on myös se, että nostaa oikean saman tien kun törmää eli sen ei tarvitse käydä loppuja läpi, koska on niin varma siitä että tämä on oikea. Tarvittaisiin nyt vaan liikkeenohjaustreeniä. Luovutusasentoja en myöskään ole tähän vielä liittänyt sen kummemmin.

Lisäksi testailtiin seuraamista ja into oli valtaisa. Ihana kontakti ja perussuoralla paikka säilyi hyvin. Oikealle siirtyminen todella hyvä ja vasenkin aika pätevä. Kyllä se siis sieltä.