Taas pitkän viikon jälkeen kotona, aivan loistavaa. Vastassa kaksi onnesta kiemurtelevaa koiraa, naamanpesut ja kaikkien lelujen esittely. Siitä oli hyvä lähteä treenaamaan ja kyllä muuten intoa riitti. Kisa siitä, kumpi pääsee autosta oli ylimaallista ja varsinkin Tuike oli ihan villinä. Eli kiva oli treenata.

-------------------------------------------------------------------------

Viima

Paikkamakuu: Kaksi muuta koiraa, kolme minuuttia piilossa. Erinomainen makuu. Takaisin tulessa Viima ilostui suunnattomasti ja teki Pitkän Koiran häntä heiluen . Eihän siinä taas voinut kuin nauraa. Mutta Viima on petrannut. Aikaisemmin perusasentoon nousemin takajalat-suorana-asennosta on tuottanut vaikeuksia, mutta nyt käskyn kuultuaan neiti veti jalat näpsäkästi allensa ja pomppasi hienosti perusasentoon. Ainakin persoonallista, jossei muuta .

Seuraaminen: Käännöksiä ja niistä palkkaa. Ihan lyhyttä pätkää käskytettynä. Fiilis oli hyvä, Viima yritti ja käännöksetkin meni kivasti. Häntä helui ja kivaa oli.

Kaukot: Kunnon matka ja palkka ekasta istumisesta. Tosi terävä ja hyvä.

Nouto: Tunnarikapulalla. Ei hyvä valinta möyhöisessä maneesissa, eli ekalla kerra Vimps ei millään löytänyt kapulaa. Oli taas aivan liikuttavaa kun toinen pää kallellaan koittaa hyppiä edes takaisin kapulaa etsien. Haettiin se yhdessä ja siitähän ilo nousi. Sen jälkeen uusinassa neiti päätti että kapulahan ei huku ja varasti kaksi kertaa suoraan kapulan perään. Varastamisesta huolimatta ihana, iloinen nouto ja loistavat luovutukset. Koska varastaminen ei ehkä ole kuitenkaan idea, niin loppuun vielä yksi nouto niin, että vein kapulan kävellen muutaman metrin päähän. Edelleen nätti luovutus, erinomaista.

Luoksetulo: Kerran suoraan eteen. Hieno vauhti ja eteentulo, siitä superpalkka.

-------------------------------------------------------------------------

Tuike

Seuraaminen: Vitsi  mikä into ja vire, loistavaa seruuuta sen kannalta ja paikkakin säilyi sen takia upeasti. Jei!

Ruutu: Ensin lähetys kisamatkasta, erinomainen bongaus ja juoksi ruutuun täysiä. Stoppasi vähän etureunaan ja maahan meni juuri ja juuri nauhan sisäpuolelle. Sen jälkeen otettiin siirtelyjä, että saatiin paikkaa keskemmäksi ja hienosti neiti haki itse parannusta. Ihana kun toinen häntä heiluen odotti seuraavaa käskyä, palkka siis joko stopista tai maasta.

Luoksetulo: Kisamaisen yritys. Vauhti erinomainen. Seisominen valui ja paljon. Maahanmeno hyvä. Sivulletulo ok. Eli edelleen se matkan tuoma ongelma, T haluaa tulla lähelle ennen kuin voi stopata. Tehtiin sitten pallon kanssa pelkkää seisomista.

Liikkeestä istuminen: Useita toistoja, eri kohdissa. Jokaisella teki loistavan istumisen! Oma tekeminen toimi, hiljaiset ja rauhalliset käskyt, eikä vilkaisuakaan perään, mistä T lakoaa maahan heti.

Tunnari: Liikkuroituna. Tosi pätevä! Nuuski todella tarkkaan ja nosti oman varmasti. Jostain syystä kapula siinä tipahti, mutta nosti saman tien. Perusasento pikkaisen väljä, eli sitä korjasin. Mutta tekemisen fiilis juuri oikea!