Ohjaaja oli tänään hieman jäässä, ei ehkä olisi pitänyt lähteä ihan näin äkkiä sairastelun jälkeen juoksentelemaan, tuntui että loppui joko ääni tai vauhti tai kummatkin. Tuikkunen sen sijaan teki tosi hienosti ja vauhdikkaasti.

Tehtiin seuraavanlainen radanpätkä, se jaettiin kahteen osaan, ekaksi tehtiin esteet 1-12 eli puomille saakka ja sen jälkeen puomilta loppuun asti:
Photobucket

Eka pätkä sujui yllättävän hyvin. T haki pujottelunkin hienosti, mutta itseltä meinasi loppua puhti ja lopetin kannustamisen niin T tuli myös pois pujottelusta. Saatiin sekin kuitenkin hyvin sujumaan. Tykkäsin kyllä alusta muutenkin, Tuikessa oli kunnon draivia, se paineli putkeenkin haukahtaen ja kuunteli hienosti. Puomi jännitti vähän ekalla kerralla, mutta sitten paineli tois upeasti ja vaihdikkaasti.

Toka pätkä olikin jo vaikeampi, lähinnä siis ohjaajalle. Päästiin 17-hypylle ok, sitten meni pasmat sekaisin ihan kokonaan, koitin takaaleikkausta vaikka alunperin suunnittelin siihen valssia ja ei hän se sitten toiminutkaan. Kun sain siihen valssin pelaamaan niin meni ok. Tuike tosiaan teki kyllä ihan mitä pyydettiin, ohjaaja ei vaan ollut kovinkaan kartalla. Sain kuitenkin jotenkin räpellettyä radan loppuun ongelmitta, Tuike oli ihanan innokas ja vuhdikas koko ajan.