Höystettynä muun rotuisilla. Sain koko treenin videolle ja se oli taas tosi opettavaista. Erityisesti Vimpsin kanssa käytän ihan liikaa apuja. Muutenkin nuo omat manööverit on ihan hirveitä.

Tuike

Seuraaminen: Hirmuista häsäystä, mutta kontakti oli aivan loistava. Paikka ei irtoa enää niin pahasti sivusuunnassa, mutta poikitusta tulee herkästi. Parempi niin. Videolta näkyy niin hyvin miten pieni koira teputtaa niska kenossa menemään :D.

Hyppynouto: Tosi hyvä liike, T on ihan innoissaan kun hyppy ja vielä kapula otetaan esiin. Hieno vauhti kumpaankin suuntaan ja hyvin mallasi perusasentoakin. Kerran koitti varastaa kapulalle, mutta ei sen jälkeen ongelmia. Otettiin pari kertaa myös vinon kapulan noutoa, sujui hyvin.

Merkki: Tosi kivasti hakee ja tästäkin tykkää selkeästi.

Kaukot: Karsinassa ihan varmuuden vuoksi. Pikkaisen oli häsäystä, eikä alkuun malttanut kuunnella käskyjä ja teki sen takia omia siirtymiä. Tosin myös sen kuulee että esim. istu-käskyn pitää olla lyhyt, korkea ja napakka että tajuaa. Sivulta katsottuna näkee että ihan pikkuisen liikkuu, mutta ei minusta pahasti. Hallin lattia myös luisti, joten senkin takia vähän liikettä varmaan tuli. Tosin kyllä sitä tekniikkaakin saa vielä jankata, erityisesti aloin miettimään tuota istumista että liikerataa pitää varmistaa. Mutta kovasti kaipaisin jonkun fiksumman noita seuraamaan, tuntuu että itse vaan sokeutuu onko edistystä tullut.

Paikkamakuu: Tosi hyvä, vaikka ympärillä oli aika paljon hälinää. Tämäkin tuli videolle, mutta sitä en nyt jaksa julkaista.

Tuike tärpätti koko treenin läpi iloisesti tärpättäen, eihän tuolle tohkeissaan olevalle pienelle voi kuin hymyillä. Se tuntee jo hallin ja vonkuaa oven takana, että milloinmilloin päästään tekemään .

Viima

Seuraaminen: Heti alkuun Vimps meinasi tukehtua namiinsa, joten otettiin vähän iisimmin. Suoraa ja lentävää palkkaa ja vasureita sitten imuttaen. Ihan nättiä seuraamista ja paikka pysyi ok. Tukehtuminen varmaan vähän laski fiilistä. Perusasennoista pitäisi kyllä osata jättää vartaloavut pois, Vimps kyllä osaa.

Liikkeestä maahanmeno: Ekalla ei paras, mutta tokalla jo hyvä ja napakka maahanmeno.

Hyppy: Ihan liian matala hyppy Viimalle , se käytännössä vaan tallusteli sen yli. Korkeampi hyppy aiheuttaa vähän enemmän tekemisen meininkiä kun pitää oikeasti hypätä. Muuten teki nätisti ja kuunteli käskyjä.

Kaukot: Erinomaiset, ilme ihana.

Nouto: Lähti hyvin kapulalle, eikä edes pahasti saalistanut. Palautti kaikki ravilla, enkä lähtenyt pienessä tilassa sitten enempää hetsaamaan, ilme oli kuitenkin iloinen ja palautukset eteen nättejä. Tässä myös herkästi otti häiriötä muista koirista.

Paikkamakuu: Hyvä ja levollinen, ei valittamista. Paljon hälinää ympärillä, ei haitannut.

Viima teki nätisti, mutta ei ihan täysiä. Se ei vielä ole niin tottunut halliin ja sitä häiritsi T:tä enemmän muut koirat ja niiden haukkuminen (erityisesti Pipsa bc oli Viimasta liikaa ja sinne päin piti herkästi kyräillä). Mutta teki kuitenkin tosi kuuliaisesti ja tulihan sieltä loppua kohden höpöttelyäkin mukaan, eikä niin vakavaa tekemistä.