Raisan ja Narun kanssa Kukkumäessä. Vettä satoi ja tuuli hulluna, ihana tämä Suomen kesä...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tuike

Sivulle tuloja otettiin namia heitellen. Nami lentää, siitä suoraan sivulle. Koitin kiinnittää huomiota omaan katseeseen, etten painostaisi. Kiva leikki Tuikesta ja sivulle tulot tiivistyi mielestäni loppua kohden.

Seuraamista samaan malliin, eli nami lentää, lähden itse kävelemään ja kutsun koiran vauhdista mukaa ja heti palkka kun tulee oikeaan kohtaa. Tämäkin on kivaa, saa juosta eri suuntiin ja pikkukoira teki tosi kivasti.

Kaukot, erinomainen ilme ja siirtymät!

Ruutu. Raisan ruutu, vähän pienempi kuin virallinen. Koitin lähettää T:n sinne ilman kosketusalustaa ja ilman että käytiin katsomassa ruutua. Minusta se bongasi ruudun katsellaan, mutta kun lähetin niin meni ihan hömpöttelyksi, juosta tärpätti vähän minne sattuu, kauhea touhutus ja koitti mennä ruutuun sivusta. Kävin sitten itse ruudussa taputtelemassa maata ja sitten lähetin uudestaan. Johan tuli nättejä menoja ja erinomaisia siirtymiä, Tuikella oli kivaa!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Viima

Seuruuta. Hyvä ilme ja paikka. Eri pituista pätkää ja namipurkilla palkkaus, hyvin teki töitä.

Nouto. Alkuun vauhtinoutuoja suoraan kupille, tosi hyviä, meni ja tuli täysiä laukalla. Sitten koitin vaatia sitä tuomaan eteen, niin että kapula jäi väliin. Tämä oli vähän ahdistavaa ja vaihdoin tuomisen taas heittämiseksi niin johan nousi.

Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo. LM on hieno, ei mitään moitittavaa. Luoksetulossa otin suoraan kupille vapautuksia ja tuli hienosti täysiä. Sitten meinasin ottaa eteentulon mukaan, mutta neiti oli taas ihan menossa kupille. Ei ehkä kannata näin päin tehdä, ensin vahvistusta eteentuloon ja sitten vasta vauhtiina.

Viima teki sivussa myös paikkamakuuta ja odotteli tolpassa. Tosi hienosti, rauhassa ja hiljaa oli, vaikka riehuutin Tuikea ja Naru teki myös.