Toiseksi viimeisellä kerralla. Nyt koitettiin taktiikkaa, missä koira opetetaan rämäyttämään keinua ja ehdollistetaan se siihen että rämähdyksestä tulee aina palkka. Eihän siihen tietenkään yksi kerta riitä ja nyt pitäisikin kotona ottaa tämä urakaksi. Tuikea jännitti ihan suunnattomasti, näki kuinka se oikein mietti ja mietti ja tosi varovasti koitti painaa. Hyväksyttiin kuitenkin vaan kunnon painallus ja siitä palkka ja tulihan siitä toistoja loppujen lopuksi. Mutta paljon siihen vaaditaan, vaikka tekniikka sinänsä on varmasti hyvä tuon jännityksen pois saamiseksi. Edelleen se on se liike mikä T:tä pelottaa, mielestäni rämähdystä se ei pelkää.

Lisäksi tehtiin uudella tavalla lähestymistä alastuloon. Eli keinun alkupää maksipöydälle, koira siihen, annettiin sen kävellä päähän asti, jossa laskettiin keinu alas tosi hitaasti ja iso palkka. Ja taas oli pikkujapsi ihan järkyttynyt, oikein säälitti toinen kun se niin kovasti mietti ja yritti, mutta korvat vaan meni alaspäin ja häntä kanssa. Pitkien mietintöjen jälkeen se kuitenkin teki pari toistoa ihan ok ja päästä vasta palkka. Viimeinen 30cm oli todella vaikea, T ei olisi millään halunnut tulla ihan päähän saakka. Tämä jännitti ihan selkeästi enemmän kuin edellisten tuntien tekniikka, missä piti kiivetä ylöspäin. Keinu heilui tässä väkisinkin enemmän ja se aiheuttaa heti epävarmuutta. Muuten T oli taas ihan innoissaan, leikki ja repi leluja kovasti.

Nyt eikun kotitreeniä rämäytyksiin vaan kovasti... Pitää ottaa kouluttajan neuvosta vaarin ja ottaa joulukinkku hyötykäyttöön eli superpalkaksi.