Viiman kanssa käpsittiin Hippokselle, jonne seuraksi Janne ja Ipi sekä Raisa ja Naru. Viima meinasi aivan ratketa tekemisen halusta ja haukku raikasi kun ei saanut tekemistä... Onneksi sen virran saa suunnattua myös johonkin järkevää, jolloin suukin pysyy kiinni. Mutta oli se taas liikuttavan iloinen ja vedettiin kunnon tappo- repimisleikit alkuun ja loppuun.

Seuraaminen: Käännöksiä imuttaen, hyvin pysyi matkassa. Pidempää pätkää juoksemisineen jne., oikein nättiä ja ilme oli ihana.

Luoksetulo: Kaksi kertaa kisamatkasta, tosi hyvä vauhti ja eteentulot, joista palkka namipiilosta ryysien. Lisäksi eteentulosta sivulletulemisia. Tehtiin oikein kunnon vauhtitreeni ja Viima alkoi heittämään takapuoltaan oikein raivolla sivulle, super!

Liikkeestä maahanmeno ja seisominen: Lyhyestä seuraamisesta kumpaakin ja palkka lensi heti. Ei ongelmia, eikä puhettakaan sotkemisesta.

Luoksetulon stopit: Namipelillä. Hyvin stoppaa, maahan saisi olla pikkaisen nopsempi.

Kaukot: Kisamainen, hienot siirtymät. Hieman nytkähti kun Raisa kutsui Narua vieressä, mutta kuunteli siitä huolimatta hyvin.

Paikkamakuu: Viima oli Ipin vieressä, käväisin piilossa, muuten näkyvillä. Varma makuu. Pyysin muita huutelemaan käskyjä ja palatkaa koirien luokse, ei koittanut ennakoida. Tahallaan jättäydyin palatessa vähän jälkeen muista, ettei myöskään ennakoisi sitä kautta, ei ollut vaikutusta. Palkkaa maahan ja siitä vielä hyvä sivulletulo. Näin sen pitää mennäkin.