Toiset menee Tapanina Tapsan tansseihin, me treenataan. Vuorossa siis perinteiset sunnuntain lämpötokot kera Annan, Jennyn ja koirien. Minä otin mukaan vaan Viiman ja Riehan, koska Tuiken etutassu on kipeä. se hyppäsi edellisenä päivänä vähän huonosti autosta ja laskeutui alas huutaen. Kävi lenkillä kuitenkin ok. Sen jälkeen tietyissä asennoissa sattuu ja kiljuu. Kopeloimalla ei saa kipua esiin, mutta kyllä se jalkaa arkailee. Lepäilköön siis, toivottavasti on vaan joku lihasrevähdys.

Rieha reenasi:

Ohjatun noudon suuntia: Toista kertaa tehtiin suuntia kosketusalustoilla. Edelleen käytössä huonot pakasterasian kannet, jotka liukuu ihan liikaa. Saatiin kuitenkin mukavia toistoja ja joku lamppu alkaa syttymään.

Seuraamista: Alkuun meinasi tulla RÄYHähtelyä. Saman tien peli poikki ja vasta kun oli hiljaa niin sai tehdä. Muuten hyvä meno.

Noutokapulan pitoa: Tätä tehtiin reunassa isseksemme. Tässäkin alkanut joku loksahtamaan, malttaa istua ja ottaa kapulan rauhassa, eikä saman tien ole juoksemassa se suussa johonkin tai tunkemassa sitä minun naamaan. Hyviä pitoja, joista palkka.

Luoksetuloa&paikalla istumista: Ensin palkkailin istumisesta ja mukavasti kesti. Sitten loppuun kutsu ja palkka jalkojen  välistä. Hyvin kesti ja tuli täysiä. Muistettava vaan pitää taspaino niin, että enemmän palkkaa/toistoja odottamisesta ja sitten ihan muutama vauhtijuttu.

Liikkeestä seisomista ja maahanmenoa: Nyt oli seisominen hyvä, mutta maahanmeno vaikeaa. Ne vissiin kumoavat toisensa :D. Saatiin toki maahanmenokin toimimaan.

Kaukoja: Näistä en olekaan muistanut kertoa. Kaukojumppaan on tullut vissiin ensimmäinen paimenkoirajäkki :D. Kovistelin sitä kerran aika lujasti, kun meinasi syödä Tuiken kesken treenauksen ja oltiin silloin nimenomaan tekemässä kaukojumppaa. Nyt kun tehdään niitä, niin pystyy tekemään max. kolme vaihtoa, kun pitää tulla aivan hulluna mielistelemään ja kiipeilemään syliin. Eli vissiin jäi mieleen, että tässä se mamma suuttui... Hyvä homma on se, ettei se mene mitenkään passiiviseksi ja nousee heti leikillä, reaktio on ennemminkin sellainen hysteerinen pussaan-pompin-kiemurtelen. Koko ajan mennään tässäkin parempaan ja toistoja pystyy tekemään enemmän, niin myös tänään.

Oikein mukava treeni Riehalta! Paljon oli taas häriötä, mutta se ei treenatessa haittaa pätkääkään. Uskomatonta, että se pystyy tekemään tuolla intensiteetillä ja vauhdilla noin pieneksi, mutta ei silti pursuile häiriöille. Vaikeampaa oli taas se odottelu muiden tehdessä. Siinäkin taas koitettiin opetella rauhoittumista ja onneksi sekin sujuu, viimeistään siinä vaiheessa kun otan sen syliin köllöttelemään.

Viima treenasi:

Paikkamakuuta: Pipsan ja Nalan kanssa. Oikein hyvä, vaikka Pipsaa vähän piti katsellakin mennessä. Rieha räykytti häkissä, kun en voinut sitä piilosta kieltää ja Pipsa nousi ylös, mutta Vimps kesti hyvin. Oli jopa niin liimassa maassa, että perusasentoon ei sitten meinannut nousta millään :D.

Hyppyä: Ensin vinkuluun kanssa pelkkää hyppyä ja into oli hyvä. Sitten mukaan istumiset ja eteentulot, oikein hyviä nekin.

Seuraamista: Herättelin sen taas lyhyillä pätkillä ja vasten hyppimisellä. Sitten koemainen pätkä, joka oli SUPER!! Ei yhtään paikan irtoilua ja kaunis kontakti.

Nouto: Ensin koko liike ja sitten suoraan palkkaan. Iloista oli, ei valittamista missään nimessä.

Sitten ketjuteltiin:

  • Luoksetulo: Stoppasi ok, tuli sen jälkeen ravilla hyvin eteen. Ok sivu.
  • Hyppy: Erinomainen hyppy, ainoa miinus hinasen vinosta perusasennosta.
  • Kaukot: Eka istuminen oli vaikea, omat käsimerkit ja käskyt hukassa. Sen jälkeen hienoa ja iloista.
  • Nouto: Iloinen ja vauhdikas. Siitä palkka namikääröstä.

Viimalla oli taas oikein onnistuneet, motivoivat treenit. Niitä me haetaan, ei tekniikan hiomista :).