Käytiin illalla Laukaassa maneesilla kisatokossa. Pakkasta riitti, joten en kyennyt treenaamaan kuin kaksi koiraa kunnolla, koska jouduin välillä kouluttamaan omaa ryhmää.

Viima aloitteli. Sillä oli taas niin kiva vire, tykkäsin. Se ei ole sillä lailla raivokas, mutta iloinen se on ja se on ihanaa.

Paikkamakuu: Hippi-rotikan kanssa. Oikein hyvä, tosin maahanmenoon kaksi käskyä. Olin piilossa reilut 2 min ja hienosti makasi.

Seuraaminen: Alkuun virittelyä, muutamaa askelta ja käännöksiä, joista sai porsailla palkan hyppimällä päin. Siitä sitten yksi koemainen pätkä, joka oli sekin oikein hieno.

Luoksetulo: Parit luoksarit suoraan eteen. Iloinen meno ja sivulletulot oli tänään sähäkempiä kuin pitkään aikaan.

Sitten Rieha. Sillä oli päällä puolen valtakunnan takit, koska unohdin sen oman ja Tuiken oli liian pieni ja Viimalla oli vaan ohut BoT-mantteli. Eli ratkaisuna puin alle liian pienen Tuiken takin ja päälle sitten liian ison manttelin, kokonaisuutena siis oli ihan hyvä :D. Eipä se raivotarta hidastanut millään lailla. Sillä on kyllä uskomaton motivaatio tehdä töitä, huh.

Seuraaminen&sivut: Ensin namilla imutusta ja sitten lelun kanssa muutamia askelia. Kontakti super ja tulee kyllä niin uskomattomalla innolla. Tosin minua edelleen pelottaa että meidän seuraaminen menee tällä vauhdilla tokopuolelle vähän turhan intensiiviseksi...

Luoksetulot: Avustajan kanssa pari luoksaria suoraan leluun jalkojen välistä. Hienosti se odotti ja kuunteli, vaikka pitäjä olikin. Ja tulee ihan täysiä leluun. Erikseen otettiin vielä vähän eteentuloja lyhyeltä matkalta ja edessä napottamista.

Tuike kävi tekemässä yli-intoisaa seuraamista. Eli kontakti oikein hyvä ja vire, mutta himpan verran paikan kustannuksella. Sitten ei enää pystynyt, varpaat oli ihan jäässä.