Hässäkkää on ollut niin ei ole treenejä kerinnyt kirjaamaan. Helatorstain seutu vietettiin maalla mökillä. Ohjelmaan kuului isot siivoustalkoot (vanhasta navetasta ja aitasta löytyy kulkaas ihan uskomattomasti tavaraa!!) ja koirilla ohjelmaan kuului tietysti valvonta että homma sujuu. Viima on lätrännyt vedessä jo monta viikkoa ihan innoissaan, tosin itse uiminen on jäänyt vähemmälle, sillä Viiman viime kesänä kehittämä harrastus on saanut ihan uusia ulottuvuuksia. Viima saattaa seistä rantavedessä vaikka tunnin (varmaan pidempäänkin, en ole testannut) ja se yksinkertaisesti pyörittää ja järjestelee pohjassa olevia kiviä tassuillaan. Välillä pitää työntää koko pää veden alle kun oikein hermo menee, mutta pääasiassa kivet pyörii reippaalla tassun liikkeellä kohti rantaa, silloin tällöin kovan örinän saattelemana. Eli meillä on todellinen kivenpyörittäjien kylä nykyisin Nauru. Ihan ei riitä ymmärrys mikä hommassa niin kovasti viehättää, mutta pääasia kai että kivaa on! Sen sijaan mökiltä lähteminen on Viimasta kaikkea muuta kuin kivaa, se olisi kyllä sellainen maalaiskoira jos saisi itse päättää.

Sunnuntaina sitten treenattiin. Viimalla oli Hannan treenit ja voihan lahna. Mökkiviikonloppu yhdistettynä kuumaan ilmaan teki tepposensa. Paikkamakuu kyllä luonnistui hyvin, hyvä ettei nukkunut. Hyppykin oli itse asiassa aika kiva, haettiin siinä oikeaa paikkaa namia heittelemällä, mutta sen jälkeen seuraaminen ja nouto olivat aika kamalia. Ei pitäisi treenata jos tuolta tuntuu, tulee vaan itsellekin huono mieli. Mahdollista myös on että alkaa pikkuhiljaa kehittämään valeraskauden oireita, ajallisesti alkaa nimittäin kohta mätsäämään ja silloinhan ei voi riehua.

Tuike kävi myös liitelemässä, ohjelmassa oli hyppyrata, johon kokeiltiin eri ohjauskuvioita. Vähintään neljää eri tapaa kokeiltiin ja sujui ok. Itsenäisenä treenattiin myös keinua, joka meni hienosti. Tuike karkasi keinulle pariinkin otteeseen Nauru, eli oikein bueno. Tässä vielä noiden hyppyratojen piirokset:

1243453247_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Alkuviikosta käytiin Vesan kanssa Kuopiossa ja koirat olivat hoidossa, eli kuten Vesa sanoi, lomalla Hymy.