Eilinen luoksetulo jäi vähän kaivertamaan joten lähdettiin Hippoksen kentälle testaamaan vieläkö siinä joku mätti. Viima oli ihan innoissaan jo pelkästä kentälle menosta ja meinasi kovasti haukuttaa.

Jätin sen oikeastaan suoriltaan istumaan ja kävelin rielun matkan päähän. Kutsuin ja Viima tuli ihan täysiä ja hyvin eteen istumaan. Palkkasin patukalla (huomioitavaa kuitenkin että nyt se ei ollut esillä, koska halusin nimenomaan testata sitä eilisen jälkeen). Jatkettiin samaan malliin ja tehtiin vielä pari luoksetuloa leikkipalkalla ja Viima tuli jokaisessa ekalla käskyllä ja ihan täysiä ja innoissaan.

Väliin otettiin seuraamista irti kun vire oli niin loistava. Ja niin oli kyllä seuraaminenkin. Tehtiin aika pitkää pätkää, josta jätin sen välillä istumaan ja otettiin siitä luoksetulo. Piti koko ajan hienoa kontaktia ja teki lennokkaalla askeleella häntä ylhäällä. Tosi hyvä, eikä haukkumista tullut ollenkaan vaikka juoksupätkässä olikin aika innoissaan.

Viima löysi vielä hangesta ihanan puukalikan jonka kanssa leikittiin ja pyysin vielä lyhyitä seuraamisia ja maahanmenoja. Nuo itselöydetyt jutun on kyllä Viimasta ihan parhaita, niiden eteen voi tehdä oikeastaan mitä vaan ja se näkyi kyllä nytkin. Tänään aiemmin lenkillä se löysi maasta sellaisen ihan onnettoman muovinpalasen mikä oli ihan sairaan siisti tavara ja sen kanssa hypittiin vaikka kuinka kauan.