Doggiella normiporukan kanssa.

Rieha aloitti ja oli ihan liekeissä paikasta. Seuraaminen sujui kivasti, samoin luoksetulon eteentulot ja kaukojumppa. Paikallaan oleminen oli sen sijaan tänään hirmuisen haastavaa, pursuili joka suuntaan ja lähti mm. kerran pussaamaan Annaa kesken istumisen. Ja en tosiaankaan jättänyt pitkäksi aikaa tai mennyt kauaksi ja palkkailin kovasti, ei vaan penne nyt jaksanut. Tuo Doggien halli kiihdyttää sen niin sfääreihin pelkkänä paikkana, että ei paljon tarvitse viritellä. Vauhtiliikkeet sujuukin, mutta maltissa on vielä treenattavaa.

Otettiin malttitreeninä sitten vielä luoksepäästävyyttä. Sekin oli aika haastavaa, koska Riehalle on niin vaikeaa olla paikallaan, kun joku ihana ihminen tulee ja sitten se kiihtyy, jolloin se puree nameja käsistä ihan hulluna, jolloin minuun sattuu ja liikutan käsiäni, jolloin Rieha liikkuu perässä ja puree vielä lujempaa, jolloin omat kädet taas liikkuu ja pentu likkuu ja.... Mutta onhan se luoksepäästävä :D. Ei vaan hyppy-pusu-loikilla ihan kymppiä tule, mutta onneksemme siinä on vaan ykkösen kerroin...

Loppuun vielä noutoa sekä puisella että metallilla. Toisaalta hyvä, että penne oli jo aika väsynyt, niin malttoi hyvin odottaa. Toisaalta taas ei olisi halunnut enää vaihtaa kapulaa leluun, koska kapula on parempi. Namiin vaijtoi ja luovutti hyvin. Pitää vaan pitää mielessä tuo, että väsyneenä kapula on se paras lelu.

Tuike aloitti liikkuroidulla seuraamisella. Hetsasin sitä loppupalkkaan ja hyvin pysyi vire sekä paikka. Pikkaisen tuli ääntä peliin, mutta se ei haittaa. Ilme on pääasia ja se, että se ilme säilyy pitkässäkin tekemisessä. Olin oikein tyytyväinen tähän. Liikkeestä istuminen tehtiin myös liikkuroituna, siinä ei ollut moitittavaa. Kaukoissa oli alkuun erinomaista tekemistä, mutta ahnehdin ja jouduin palauttelemaan pari kertaa etenemisestä. Loppuun tehtiin paikkamakuuta. Ensin häirittynä niin, että vuorotellen kutsuttiin koiria rivistä luokse muiden maatessa. Tämä ei tuottanut T:lle ongelmia ja kesti hyvin kummaltakin puolelta kutsutut koirat. En tiedä sekoittiko kuitenkin vähän päätä, koska sitten virallisessa makuussa nousi melkein heti perään. Palautin ja sitten makasi hienost loppuun saakka.