Huh, olipahan taas hiostava ilma treenailla. Tosin itse olin taas lähinnä valmentajan roolissa kun parivaljakko V&V treenasivat agia. Päästiin Remmin agivuorolle Aholaitaan ja rakennettiin porukalla pieni rata. Hiki virtasi jo tehokkaasti rakennusvaiheessa... Rata näytti tältä:

Viima ja Vesa tekivät vihreällä merkattua rataa. Ja Viima oli ihan sairaan hyvä! Oltiin jo lähestulkoon varmoja ettei se helteessä liiku mihinkään, mutta mitä vielä, vauhti oli tosi hyvä. Taisipa parilla tulla ekalla kerralla ihan puhdas rata. 12-hypylle tultiin suoraan pujottelusta ja siinä takaakierto oli alkuun vähän pitkä, mutta sitäkin saatiin tiivistettyä. Pöydällä Viima joutui jarruttamaan ihan tosissaan että pysyi, mutta pysyi. Yksittäisten hyppyjen takaakierrot oli tosi hyviä, ainoa mitä enemmän treenasivat oli pujottelulta eteenpäin meno. V ohjasi pujottelun oikealta puolelta, jolloin 12-hypylle tuli takaaleikkaus. Viima kyllä kääntyi 13-hypylle, mutta ison kaarroksen kautta. Ennakoivalla ohjauksella sekin alkoi sujumaan. Viima oli ihan innoissaan menosta ja kävi itsekseen aina välillä mm. pöydällä kiipeilemässä. Viiman ohjausherkkyys näkyi myös tosi hyvin kun itse katsoi vierestä, se kyllä muuttaa heti kuuliaisesti linjaa jos itse yhtään tyrkkää väärään suuntaan. Mutta tosi kivan näköistä menoa!

Tuike-pieni joutui tyytymään pariin putkeen menoon ja pikkutokoiluun vieriessä. Jatkettiin nokkimis-seuraamistreeniä ja kova tärpätys oli. Jos tärpätys menee överiksi niin ei muista mitä pitää tehdä, mutta nopsaan taas hiffaa. Tunnarrilla tehtiin luovutusta, koitan siihenkin liittää nokkaisua paikan tiivistämiseksi. Vähän myös kaukoja, joissa ylimaallinen tärpätys taas näkyi. Neiti pompsahti alkuun ihan mihin sattuu asentoon, josta sitten muina naisina oikeaan, kun tajusi ettei tainnut oikein kuunnella. Liikuttavan innokasta menoa ja saatiin niitä oikeitakin toistoja.

Aholaidasta ajettiin uimaan ja kumpikin koira sai polskutella. Tuike haki keppiä reippaasti uiden, siinä on sille varmasti hyvä liikuntamuoto toipilaanakin. Ihan vapaaehtoisesti se ei veteen mene, mutta kepin perässä kyllä. Vimps nyt lärkkii ja ui ihan onnessaan muutenkin.

Viima treenaili vielä illalla noutoja leluun vaihtaen. Se on taas niin kauheissa iltavilleissä, että sitä on hyvä hyödyntää noutoon. Eli kapula lentää ja kun lähtee tuomaan niin lelu esiin. Varmasti vauhdikasta menoa luvassa. Mukava myös tuo oma piha, mihin voi vaan mennä treenaamaan pikkujuttuja.