Tänään Viherlandialla koko sakki. Vesa kenraaliharjoitteli Tuikkeen kanssa ja mie juoksin Viiman kanssa. Tälläistä pätkää vedettiin:

Tuikkeellisen treeni meni oikein kivasti. Pöydän jälkeen putkeen meno oli haastavin, siinä T meni pari kertaa A:lle, mutta kun saatiin ohjaus selkeksi niin hyvin sujui. Itse asiassa meno oli aikasta kivan näköistä, veikkaan että tulee ihan hyvä agilitypari.  Lopun takaaleikkaus 10-hypyllekin alkoi sujumaan pienen treenin jälkeen. Lisäksi T teki pujoa ja puomia kontaktikurssin mukaan, alkaa jo painumaan mieleen että alastulolla pitää stopata.

Viima teki saman radan. Ja se oli ihan sairaan hieno! Intoa riitti, takaakierrot pelasi ja kontaktit meni hienosti. Tällä menolla sehän on ihan kisakauraa vielä tässä joskus . Pöytääkään ei olla otettu ties milloin viimeksi, mutta neiti teki sen kuin vanha konkari. Pelkäsin etukäteen että karkaa A:lle heti kun pääsee, mutta ei puhettakaan, meni joka kerta ihan oikealle esteelle. Hieno! Erikseen tehtiin vielä rengasta, ei yhtään väärää ja pussia, joka sekin sujuu nykyään ongelmitta. Pujottelussa oli myös hyvä rytmi ja into, hienoa!