Ajeltiin Killerille lenkkeilemään ja tokoilemaan. Lunta tuli reippaasti ja koko metsä oli ihan valkoisena. Puista tippui tuulen mukana isoja könttejä lunta, eli sai olla tarkkana ettei saanut niskaan kunnon lumipesua. Muuten olikin juuri sellainen satumetsä kuin vaan olla voi. Parkkipaikkaa oli sen verran aurattu että mahduttiin hyvin tokoilemaan. Häiriönä lähinnä hiihtäjiä, mutta loppuvaiheessa paikalle tuli kaksi koiraa, jotka leikkivät lähellä, siitä siis hyvä häiriö.

Tuike

Ruutu: Lähetys, taas erinomainen bongaus ja meno, tämä on aika varma jo. Nyt varmistelin vaan, että malttoi pysyä maassa vaikka lähestynkin ja se toimi hyvin. Kiertelin ja kaartelin ja kävin palkkaamassa ruutuun. Läheltä otettiin myös oikean kohdan bongauksia ja maahanmenon vahvistusta, T kun tuppaa herkästi liikkumaan ennen sitä.

Liikkeestä istuminen: Nyt otin ihan namipelillä perussettiä, istuminen pitää saada varmemmaksi. Eli nami lentää, käsky ja taas nami lentää. Hyvin alkoi tajuamaan ja teki nopeita istumisia. Tuntui että nyt oli paremmin kärryillä, kuin jos lähtisin suoraan seuraamisesta tekemään eli selkeästi pitää vaan vahvistaa.

Kaukot: Siirtymiä läheltä, jalat pysyy. Ei olla tehty ulkona vähään aikaan, mutta pelasi yhtä hyvin kuin sisällä, tosin matkahan on vielä ihan onnetonta.

Seuraaminen: Ajatuksella. Eli oma askellus kuriin. Luulen että sillä saisi paikkaongelmankin paranemaan, lyhyillä, mutta rytmikkäillä askelilla. Millähän sen saisi vaan tuonne omaan selkärankaan joka tilanteessa... Harppominen aiheuttaa T:nkin harppomisen, en ole taas muistanut pitää sitä mielessä. Ja kun askellus oli kunnossa niin oikein nättiä seuruuta tulikin.

Luoksetulo: Ensin sivulletuloja, olin tosi tyytyväinen paikan hakemiseen. Sitten stoppien vahvistusta namia heittelemällä.

-------------------------------------------------------------------

Viima

Kaukot: Ekan istumisen vahvistusta eri suunnista ja eri matkoilta. Hyvin pelasi, vaikka välillä erityisesti leikkivät koirat meinasivat katsetta kääntää. Silti se kuunteli erinomaisesti ja teki hienoja siirtymiä.

Seuraaminen: Ok meininkiä, ei ihan paras fiilis mutta paikka hyvä. Kunnon kehuilla sain sen hyvin innostumaan ja riekkumaan ja heti parani. Jotenkin kokeessa se meinaa ehkä unohtua ja varsinkin kun Vimpsille kehujen pitää oikeasti tulla sydämestä, teeskentelyn se aavistaa kyllä heti. Käännökset toimi tänään hyvin ja niistä lentävää palkkaa.

Nouto: Tehtiin kolme toistoa ja malttoi odottaa lupaa joka kerta! Palkkasin aina heiton jälkeen kun otti kontaktin ja annoin sitten vasta käskyn hakea. Kapulalla piti pelata jonkin verran, mutta muuten hieno!

Liikkeestä seisominen: Tämä on nyt vaikea, jotenkin ei tajua paikallaan pysymistä ja meinaa vähän paineistua korjauksista ja into laskee. Loppuun saatiin kuitenkin hyvä seisominen ja eikun hauskempiin liikkeisiin.

Luoksetulo: Ensin pari läpijuoksua eteen, hyvä. Sitten pari stopin kera, ekalla valui, mutta tokalla kympin stop. Loppuun vielä namin heittelyä jalkojen välistä ja vauhdin hakemista.