Kuumasta huolimatta lähdettiin ilalla tekemään vähän agia Tiinan sekä Pikkiksen ja Ninjan kanssa. Onneksi kentälle alkoi vähän varjoa kertymään ja ennen treenejä käytiin uittamassa koirat. Tuike tosin ei nyt enää agiliitelemään pääse, joten se joutui seuraamaan kentän laidalla. Aika kovaäänistä protestointia se aiheutti, kävi kyllä sääliksi pientä kun menohaluja olisi kovasti ollut... Viima pääsi tekemään ja ohjaksissa oli nyt sitten Vesku. Vähän se oli alkuun ihmeissään ja olisi halunnut tulla minun luokse, mutta loppupeleissä teki ihan hyvin, ottaen ilman huomioon. Päivän pätkä oli tälläinen:

Alkuun Vimps luki hyvin mentiinkö putkeen vai puomille, mutta kun sai pari kertaa palkkaa puomilta, niin se alkoi vetää puoleensa. Pieni jäkkiahdistus meinasi siinä tulla kun yritti puomille ja Vesku ei päästänyt. Muutaman kerran kun tehtiin pelkkää putkea palkaten niin sekin alkoi olemaan taas mukava. Takaakiertoa sujui ok, tosi siinä kyllä hidasti aika paljon. Mutta Vimps ei todellakaan ole kuuman kelin koira treenaamisessa, eli tyytyväinen sai olla.

Tuike touhuli sivussa vähän tokoa ja saihan se käydä putkessakin pari kertaa, se tuskin mitään haittaa. Nokkiminen on edelleen hyvällä mallilla. Itse asiassa T:llä on nenä vähän kulunut, toivottavasti ei siitä johtuen . Ei vaan, nenävamma tuli kun neiti eilen touhukkaasti hautasi luunsa päiväpeittoon, tehden siihen samalla ison reiän. Neiti 6-vee päätti siis vähän askarella omistajien iloksi, mutta luu oli kyllä hyvin piilotettu päiväpeitteen sisälmyksiin... Treenattiin vähän paikkamakuuta, muiden tehdessä agia, eli T:lle isossa häiriössä ja hyvin pelasi. Kaukoissa oli häsäämistä, mutta jotain hyvääkin.