Laukaassa pihatreenit.

Tuike

Loppupalkka käytössä ja se vetikin neitiä jossain vaiheessa aika paljon puoleensa. Tarkoitus oli ottaa pari kisamaista liikettä ja sitten palkata, mutta sorruinkin sitten jankkaamaan ja palkkasin sitten taskusta. Loppuun kuitenkin seuraaminen, mistä vapautus loppupalkalle.

Ruutu: Erinomainen haku, vaikka vähän pimeää olikin. Hyvä stop ja hyvä maahan. Meinasi lähteä mukaan kun käännyin vasemmalle, käskin takaisin, hypin ja pompin edestakaisin ja kävin palkkaamaassa ruutuun. Tehtiin lähetyksiä ja palkkasin sekä seisomisesta, että maahanmenosta. Lisäksi tuota pysymistreeniä, eli paljon kiertelyä ja palkka ruutuun.

Metallinouto: Tämä meni nyt ihan jankkaamiseksi. Eli otin koemaisen heiton, lähti hyvin ja toi hyvin, mutta sivulle tulossa oli ongelmia. Eli kapula valui suussa kun koitti kääntyä --> kapulan reuna osui silmään --> kapula tippuu. Yllyttin ottamaan uudestaan, mutta taas kävi samalla lailla. Sitten ei meinannut millään enää ottaa ja sain kannustaa tosi paljon, että sain palkatuksi. Pitäisi oikeasti hommata se pienilaippaisempi kapula kun tuo ote on mitä on, sillä olisi myös helpompi treenata sitä pitoa, kun T:n ei tarvitse pelätä silmään valumista.

Tunnari: Vein kapulat itse. Hyvä nuuskinta ja hyvä nosto, ok tuonti,

Hyppynouto: Tässä kohden T päätti että loppupalkka pitäisi saada. Hyppäsi, haki kapulan hienosti ja hyppäsi takaisin, mutta jäi seisomaan eteen. Kun annoin uuden tuo-käskyn, niin neiti hyppäsi esteen yli ja juoksi kapula suussa loppupalkalle... Uusi yritys toimi hyvin.

Sitten tehtiin ketjutus liikkeestä istuminen+seuraaminen. Istuminen meni maahan, käsky ehkä liian voimakas ja into kova. Seuraamisessa oko kontakti, mutta paikka suorilla huono. Loppuun parit askelsiirtymät, missä paikkakin parani ja siitä vapautus palkalle.

-----------------------------------------------------------------------

Viima

Vimpsille taas mielessä hauskapito ja samalla koemaiset liikkeet. Jonkin verran haukutti liikkeiden välillä ja vähän ilkikurisuutta muutenkin ilmassa, mutta teki nätisti.

Hyppy: Hyvin sujui ja vaikka hyppäsi aika vinoon ja lähelle niin tuli joka kerta hyvin yli. Vahvistin vielä kauemmas menoa heittämällä namia.

Kaukot: Ensin palkka istumisesta, sitten koko i-m-i-m-litania. Hieno! Muistin myös pitää kunnon tauot.

Nouto: Ihana into, laukalla edestakaisin. Varasti ihan hinasen, eli sitä piti treeniä ja sen jälkeen malttoi odottaa ja ottaa katsekontaktin ennen käskyä. Hyvät eteentulot. Herkästi kyllä pomppaa kapulan oton jälkeen namipiilon toivossa, mutta näillä nyt mennään, kunhan on hauskaa.

Luoksetulo: Ensin läpijuoksuja, sitten parit stopit. Nyt ei ekalla stopannut ihan täysin, joten vahvistelin namia heittämällä ja hyvin alkoi taas muistua.

Seuraaminen: Nyt superpalkka ja käännöksiä, käännöksiä, käännöksiä. Vihje käyttöön sekä vasureihin että täysköönnöksiin ja heti käännöksen jälkeen lentävä palkka. Ei yhtään seisomaan jäämistä ja ainoastaa yksi pieni törmäys kerran täyskäännöksessä. Mutta into hyvä ja selkeästi alkoi lukemaan vihjeitä että kumpi tehdään. Kyllä se siitä.