Rieha on kunnostautunut hoidossa ollessaan riehumisessa. Kukkia on revitty, kenkiä kannettu ympäriinsä ja sohvatyynyjen koristetupsut typistetty. Ja hirmuinen piraija se edelleen on. Onneksi lelu kelpaa ja kädet säästyy siinä vaiheessa, mutta kyllä se silti osaa reippaasti ponkaista ja tarrata, tänään oli taas yhdessä hupparin hihassa reiät kun penne vähän innostui kehuista. Ja ahne se on, ruokakupit meinaa aiheuttaa pöydille kiipeämisen ja isojen koirien ruuat vetää puoleensa kovasti. Tuikelta se saisi jo vietyä luut ym. räksyttämällä, irvistelemällä ja olemalla kaikin puolin ärsyttävä. Mutta siinä vaiheessa mennään sitten jäähylle. Viimalle ei uskalla ihan samalla lailla riekkua.

Treenejä on jatkettu samaan malliin. Sisällä maahanmenot ja istumiset luonnistuu jo aikasta hienosti. Tänään illalla ajeltiin sitten Vihtavuoreen kisaryhmän treeneihin, jossa penne pääsi taas vähän harjoittelemaan. Hyvin se ottaa kontaktia ja kädet on seuraamisen imuttelussa ja sivulle tuloissa edelleen kovilla, siihen tahtiin se namia narskuttaa. Istuminen luonnistui pihalla hienosti, mutta maahanmeno oli vaikeampaa. Siinä sillä meinasi mennä ihan hermo ja tuloksena oli räyhäämistä, hyppimistä vasten ja yrityksiä purra nyrkkiä, missä nami oli. Peruuttaminen on toinen mitä se tarjoaa, mutta nyt ykköseksi on meinannut nousta haukkuräyhähdys ja hyppääminen vasten. Hassu se on :D.

Ärrääjät eli Rieha ja Ruu-labbis pääsivät myös riehumaan. Hauskoja ne on, kumpikin reagoi rrrr-alkuiseen kutsuun hirmuisella vauhdilla. Ruu meinaa olla sitä mieltä että Rieha pitää pistää kuriin, mutta se ei paljon Riehaa haittaa. Rieha puree alakynnessä ollessaan ihan onnessaan Ruuta joka paikkaan, ponkaisee siitä ylös, juoksee hurjan kiepin ja eikun uudestaan kimppuun.

Pentuleikkien jälkeen kokeiltiin vielä vähän tunnarilla noutojuttuja, mutta vähän meinasi penneä väsyttää. Jätettiin se siihen ja kokeiltiin sitten omassa pihassa ja hienosti se tuli vauhtinoutona käteen saakka.

Tuike aloitteli tänään ruudulla. Bongasi sen heti kun pääsi autosta ja oli ihan innoissaan. Hyvää paikan hakua ja seisomiset ja maahanmenot luonnistui myös hyvin. Sitten vähän seuraamista ja nokkimista. Edelleen haetaan sitä, että nokkaisu tulisi myös liikkeen lopussa, että paikka säilyy. Kaukot oli tänään taas ihan super!! Upit onnistui 10 metristä liikkumatta yhtään. Paikkamakuu otettiin loppuun ja siihen mentiin juoksuntarkastuksen kautta, ei ongelmia. Rivissä 4 muuta koiraa ja T:llä varma ja hieno makuu. Taidettiin ottaa 3 minuuttia piilossa.

Viima otti myös alkuun ruutua. Fiilis ei ollut kovin hyvä, vaikka tekikin, joten laitoin sen takaisin autoon ja treenasin pentua siinä välissä. Uudestaan kun otin sen autosta niin oli selkeästi paljon enemmän tekemisen makua. Mentiin suoraan paikkamakuuseen kolmen muun koiran kanssa. Aloitus ei ollut paras mahdollinen ja vaati useamman käskyn maahanmenoon. Itse makuu oli hieno ja loppuasentoon nousi hyvin. SItten otettiin vähän hyppyä. Ensin palkkaa osista: hypystä, sitten istumista ja sitten takaisin hypystä. Ihan ok meno, mutta jotain piristettä piti keksiä, joten tehtiin hyppyä sitten agityyliin. Siitähän Vimps tykkäsi hirmuisesti ja liitin siihen sitten eteentulon mukaan ja heti parani fiilis siinäkin.