Laulelua siksi että pikkuporokoirasta lähti kyllä niin paljon ääntä ettei todellista, vaikka en nyt tiedä voiko sitä laulamiseksi ihan sanoa... Se ei meinannut pysyä housuissaan pelkästään siitä että pääsi halliin ja heti kun ei tekemistä ollut niin alkoi jodlaus. Intoa oli siis vaikka kuinka ja itse asiassa se meni kyllä ihan oikeaan suuntaan heti kun sai tekemistä, olin tosi tosi tyytyväinen. Viimankin treenausta kuvattiin videolle, laittelen esille kun saan ne paremmalle koneelle.

Aloitettiin ihan yksittäisestä renkaasta, siinä kun oli ennen joulutaukoa ongelmaa, lähinnä siinä mistä kolosta kuuluisi hypätä. Pidin Viiman hihnassa ja laitoin namialustan renkaan toiselle puolelle. Tässä näkyy kehitys niin hyvin videolta. Alkuun koitti mennä vähän joka kolosta ja kiertäen, mutta kun ei päässyt niin meni oikeasta. Seuraavalla kerralla oli vielä epäröintiä, mutta sitten alkoi mennä ihan tosi hyvin oikeasta kolosta. Tässä vaiheessa vähän ahnehdin ja otin hypyn takaa, ja Viima meni taas sivusta. Muutama toisto yksittäisellä renkaalla ja taas mentiin tosi hyvin oikeasta kolosta. Otin Vesan avustajaksi ja tehtiin hyppy-rengas-yhdistelmää, Vesa otti namin alustalta pois jos meni väärästä kolosta. Kerran taisi tehdä väärin ja sen jälkeen meni heti jakeluun että namia tulee vaan jos menee oikeasta paikasta. Tämä kun sujui niin tehtiin loppuun vauhtisuoraa rengas-hyppy-A. Palkka oli alustalla A:n jälkeen. Todella hienosti Viima teki, kerran meni renkaan väärästä kolosta, mutta siinä itse näytin liikaa sivulle. A meni hienosti ja muutenkin oli tosi vauhdikas.

Eka muistuttelu renkaasta.

Toinen kerta ja paljon vähemmän muistuttelua

Kolmas kerta onnistuu jo hyvin

Sitten mennään jo vauhdista

Loppuun vielä vähän suoraa

Toinen pätkä (namialusta liian kaukana, alussa kuuluu Viiman kommentointia hyvin lievästi, pysyy hiljaa kun laittaa tekemään jotain)

Pujottelua tehtiin muutama toisto. Ekalla kerralla peruuttelin mukana ja se kun sujui niin käännyi oikein päin. Viima teki ihan älyttömän hyvin, ekalla kerralla jätti viimeisen kepin välistä kun itse innostuin vähän liikaa, mutta sen jälkeen teki tosi hyvän pujottelun loppuun asti. Videoista näkee niin hyvin oman häsäämisen ja kimityksen, mikä lähinnä taitaa ärsyttää Viimaa Nauru. Mutta Viiman takapuoli teki mukavasti hommia ja haki itsenäisesti välejä. Tähän olin tosi tyytyväinen, varsinkin kun ottaa huomioon toistojen vähäisyyden (mutta ehkä se on se Viiman juttu, liika jankkaaminen vie vaan innon).

Eka pujottelu, yli-innokas ohjaaja jättää homman kesken

Toka yritys (miten voikin itse kuulostaa niin innokkaalta...)

Loppuun tehtiin vielä vähän puomia ja keinua, tällä kertaa minikeinulla. Kummassakaan ei mitään ongelmaa, meni reippaasti ja hyvin.

Puomi

Täytyy sanoa että olin tosi tyytyväinen pikkuneitiin, ennen taukoa oli taas vähän epätoivon puolella agitreenaus, mutta nyt löytyi taas hyvää fiilistä. Videoita pitää koittaa nyt kuvailla mahdollisimman paljon, kertakaikkisesti niistä oppii tosi hyvin, näkee ne omat kommervenkit.