Startattiin tämän vuoden kisat Varkaudessa. Ekan radan tuomaroi Marja Lahikainen ja toisen Minna Räsänen. Hyvää menoa ja kivat radat, mutta ei saatu viimeistä nollaa. Kumpikin rata päättyi hylkäykseen. Tuikkusella oli tosi hyvä meno, eli ei tosiaan kaukana ollut ja vauhdin puolesta ajat olisivat helposti riittäneet.

Eka rata näytti suunnilleen tältä:

Tässä oli pientä sääntöä alussa, ihme kyllä siitä ei tullut virheitä. Kepeille menon pelastin juuri ja juuri 8oli muuten vaikea sisäänmeno, juuri kukaan ei onnistunut). Tulin keppien oikeaa puolta ja koitin valssata ennen rengasta, vaikka tarkoitus oli tehdä takaaleikkaus. Siinä tuli sitten säätöä kun T ei oikein tiennyt mihin mennä ja joutui odottamaan. Siitä eteenpäin olikin sujuva rata, kunnes sitten 15-hypyn jälkeen ohjasin huonosti, T lukitsi A:n ja kävi sen kipaisemassa puomin sijasta. Olisi pitänyt vekittää ja tulla tiukemmin ottamaan se haltuun. Loppurata olikin taas sujuvaa menoa. Tältä radalta ei tullut kuin yksi puhdas nolla koko kakkosluokassa, sekin makseissa.

Seuraava rata meni suunnilleen näin:

Nyt alku meni tosi hyvin. Kepeille taas pieni pelastus sisääntulossa, mutta lähti hyvin. Kolmanneksi viimeisellä kepillä T koitti irrtota edessä olleelle hypylle, mutta sain takaisin. Siitä oli hyvä meno A:lle saakka. A:n jälkeen tulikun hylkäys kun T hyppäsi A:n edessä olleen hypyn. Tätä en edes varmistellut, koska edellisellä radalla kohta oli aivan samanlainen ja T ohjautui hienosti oikeaan suuntaan.  Edellisen radan hylkäyskohta eli 14-hypyltä puomille meno sen sijaan onnistui nyt hienosti. Loppurata oli sujuvaa menoa. Tämä oli vauhdilta ja sujuvuudelta parempi rata, tosin se myös näkyi siinä että koitti irtoilla vähän innokkaasti. Tältäkään radalta ei yksikään mini tehnyt puhdasta rataa.